Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a moly.hu-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az Agave könyvkiadót egy könyv miatt felkerestem még Steven Saylor Roma Sub Rosa sorozata miatt februárban. A válaszukat most láttam meg és egy moly.hu linket csatoltak hozzá, ahova nem engedett be az oldal, csak regisztrációval.

Természetesen hallottam már róla, hogy könyvértékelések vannak fent és hasonlók, végig lehet követni az olvasmányainkat..

Én a goodreads-et használom de mivel itt magyarok vannak, megfordult a fejemben hogy lehet átváltok erre, viszont nem tudom, hogyan lehet az előző olvasmányaimat beírni, vagy hogy van-e erre egyáltalán "bármilyen esély", hogy ezt meg lehet csinálni. Ezelőtt még sosem használtam a molyt :(

18/L

ma 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Mi a kérdés?

Rákeresel egy könyvre, és "értékelés írása". Miért ne lehetne értékelést írni egy oldalon, ami nagyrészt pont erre való? :D

ma 11:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az értékelés írására gondoltam, hanem arra, hogy visszamenőleg be lehet-e jegyezni a könyveket a profilomba amiket eddig elolvastam. Legalább az ideieket.
ma 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Hozzáadás - Korábbi olvasás
ma 12:03
 4/8 A kérdező kommentje:
És ezt a "Hozzáadás"-t hol találom?
ma 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Az "Értékelés írása" gombtól jobbra és felfele. A könyv címe alatt.
ma 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi <3
ma 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Szia! A legtöbb moly-tag segítőkész, ha megkérded, szívesen segítenek elmagyarázni
ma 15:42
 8/8 Kedves Vezető ***** válasza:
A felületen
ma 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!