Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt most nem értem, Hogyan...

Ezt most nem értem, Hogyan kell hasznalni ezt a tömlőt? Semmiresevaló

Figyelt kérdés

Biciklit fújnám fel, van meg lebegő benne de már lapít,mire rátekerem ezt csatlakozót adfigrs leengefi s zösszes maradék nyomást.

Tűszelepes, autó , Motor szelep.

Ha rátekertem erőssen, felfújom, oké, de mire letekerem elmegy sok levegő a gumiból!

[link]

[link]

Hogy van ez?

aug. 13. 05:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Fújj bele többet és tekerd le gyorsabban.

Forgasd az egész pumpát és úgy letekeredik.

De ha nagyon nem megy, akkor menj el egy benzinkútra és a kompresszorral fújd fel. Ott olyan csatlakozó van, amit nem kell tekergetni.

aug. 13. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Benzinkút.
aug. 13. 07:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Vágd le a tömlőről a meglévő csatlakozót, párszáz forintért vegyél más típusút. [link]
aug. 13. 07:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Jah, ez tényleg szivatós.

Feltekered simán, felfújod majd amikor kész vagy akkor úgy kezded el letekerni, hogy közben erősen nyomod a felni felé. Amikor elkezd kijönni a levegő akkor pedig erősen húzod el a felnitől, igy jóval kevesebb levegő szökik ki.

De jobban jársz ha szerzel egy rányomós csatlakozót...

Ott is kell kicsit ügyeskedni a levételnél de jóval egyszerűbb mint ezzel.

aug. 13. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!