Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki Avram Latosca...

Olvasta valaki Avram Latosca legújabb könyvét?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2020. dec. 31. 15:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
80%
30/30-as valaszolo!Te nagyon elvagy szedulve Avrammal...minden gyakori kerdeses Avram poszthoz hozzaszolsz felismerem a ; jelzesed minden mondat utan..nincs olyan kerdes ami Avrammal foglalkozik,ahova te nem szolnal hozza es nem par szoban hanem regenyt irsz rola..neked nincs eleted?pont ugyan ugy ocsarolod ot,ahogy o masokat..tisztara olyan vagy mint o..es lehordod mindennek.Szakadj mar le rola
2021. jan. 7. 00:25
 32/36 anonim ***** válasza:
52%

31/31

😆😆😆

Akkor ezek szerint te is vele vagy elfoglalva; ha így tudod ki; milyen stílusban ír róla :)))

2021. jan. 7. 07:48
 33/36 anonim ***** válasza:
17%
Ezt nagyon rosszul látod;mert a rengeteg kérdésből; kb ha háromhoz hozzászóltam; ugyhogy ezt eléggé benézted! De igazából; felőlem azt gondolsz; amit szeretnél!
2021. jan. 7. 13:05
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
100 nap mulva műtik a seggét kitette instastoryba 🤮🤮🤮 ezért kellett a könyv összetarhálta a rávalót....
2021. jan. 23. 13:32
 35/36 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsére nem vettem meg és nem fizetem a közelgő plasztikai műtétet neki. Utána majd ebből rázza a zsírsegget a pofatokba, meg a nyaralasait. Mert kirakat élet magas szintjét űzi. Ő meg röhög a markába, hogy egy napot nem kell dolgoznia, mert vagytok ti, meg a birka munkás gyerek.
2021. márc. 18. 13:51
 36/36 anonim ***** válasza:
Feltették redditre a Avram Latosca subon megtalálod
2023. jan. 27. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!