Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki Avram Latosca...

Olvasta valaki Avram Latosca legújabb könyvét?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2020. dec. 31. 15:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem "a negatív reklám is reklám" alapon írja ki magáról a kérdéseket, persze ez egyáltalán nem biztos, így nem vádolom, csak esélyes. Az viszont biztos, hogy a füzet (nem "könyv"!) kb harmad akkora vastagságú a valóságban, mint a reklám fotón.
2021. jan. 2. 17:15
 12/36 A kérdező kommentje:
Elolvastam szinte az összes vele kapcsolatos kérdést, amik okkal születtek itt és a nagy részével egyetértek. Szerintem nem reklám neki, mivel vele semmilyen cég nem szerződik. De nem is véletlen azok után, akik itt kielemezték az ő valós énjét, szerintem tökéletesen! Nekem felnyitotta a szemem az, amit itt olvastam és nem vagyok hajlandó anyagilag egy ilyen embert támogatni.
2021. jan. 2. 17:28
 13/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem! És meg is mondom miért! Nem vagyok és voltam Avram ész nélküli követője. A könyv címe:Hogyan legyél tökéletes? Hogy miért nem jutott eszembe megvenni? A bemutató videónál vált számomra világossá; hogy ez egy összehányt ba.omság! Nem fogok szitkozódni; nem fogom bántani; de az érveim magukért beszélnek és ha ti is gondolkodtok picit( leginkább azoknak szól; akik ész nélkül rajonganak érte) akkor ráfogtok jönni; hogy igazam van. 1. Megosztott a könnyvel kapcsolatban egy részletet; ami nagy vonalakban arról szól; hogy ne csámcsogjunk más nőkön; nem ciki a jegyzetfuzetet elővenni és ki fog rólunk jegyzetelni; ha te magad nem tanulsz semmit? Hogyan legyél tökéletes? a címe. Na most ha tanulnunk kell mástól; akkor magyarul Avram már elérte a tökéletességet 26 évesen és pont ezért kap idegbajt a negatív építő kritikákra? 2. Te kiről jegyzetetél Cardib-t próbáltad másolni??? 3. Többször kijelentetted te tökéletes vagy; és a könyv címe is ez; amire már te tudod a varázslatot? 4. Tehát elgondolkodtam; hogy már Avramnak nincs hova fejlődnie; mert tökéletes? 🤔🤔 5.Ha bármilyen intelligens ember idézeteit olvasod a fejlődéssel kapcsolatban; mindig arról beszélnek; hogy életed végéig tanulsz és csak úgy fejlődsz; ha negatívat is kapsz az életben. 6. Egy mese habbal a könyved; amit te is szeretnél elhinni; nagy butaság volt ez a téma; hiszen semmi hitelesség nincs benne; sőt szerintem önlejárató; nekem azt sugalja; hogy aki írta; azt se tudja melyik bolygón van; csak összehord mindent; amiről fogalma sincs; se átgondolva... Csak összehányva már megírt dolgok; amiket máshol is olvashattál már. Nekem Avram a Varga Irén kategória. Az is elhiszi magáról; hogy tökéletes. Szegénynek van is baj a toronyban. Ő is képtelen elviselni; ha azt mondják neki rossz a hangja; nem ő énekesnő; nekem Avram latosca pont ilyen.
2021. jan. 3. 12:20
 14/36 anonim ***** válasza:
85%
Figyeljetek szerintetek mi van egy olyan könyvben ha az írója youtube-on mutogatja a KAMU CARTIER meg a KAMU FENDI cuccait (amit pesten vesz az ázsia centerben)és a 10 évesek azt írják Jaaaaajjjjj Avram mindent megadnék hogy nekem is ilyen legyen és neadjisten!!!!jön egy pedofil mert állítólag volt valaki aki zaklatta avramot és megkérdi ettől a 10 évestől,hogy mit adnál nekem egy fendiért vagy egy cartierért???és már meg is van a baj...gondolkozzatok emberek!!!Nekem nincs bajom a replikákkal sőt nekem is van nem eredeti LV-táskám de bakker ne úgy állítsa be hogy az eredeti én sem csapom ki facebookra a replika táskám..megvettem mert nem tehetem meg hogy eredetit vegyek de nem mutogatom...sőt aki szemfüles egyből kiszúrja,hogy nem eredeti és jót röhög rajta..Na szerintetek egy ilyen “nő” adjon tanácsot a gyerekeinknek?aki teleokádta Siófokon az aranypartot?meg reggel 8-kor ért a buliból haza??ha az én gyerekem akarná azt a füzetet esküszöm és megtiltanám!!!!!!
2021. jan. 3. 13:25
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
Avram lopott? Tényleg, milyen lehetett fiatalon vajon?
2021. jan. 3. 16:37
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, utolsó, lopott. Nem is egyszer! Nemrég egy Insta storyaba ecsetelgette, hogy hogyan kell okosan energiaitalt/sört lopni, mint valami rendszeres szokást! Szerencsétlen gyorsan le is törölte azt a posztot, mert észrevette, hogy tömegesen követik ki és GYK is voltak ezzel kapcsolatos kérdések. Na de aztán, rá 1 hétre kb. jött a nagy Insta poszt, hogy ő 200.000 adakozott a hajléktalanoknak, akiknek ANNYIRA szüksége van a pénzére. Hát gyönyörű! Szegényeknek adakozik, közben meg lopja az energiaitalt és a sört. Régen pedig ruhákat is lopott Pesten. Ember, azok is hülyék, akik ezek után még mindig magasztalják és védik...

Fiatalon meg minden hülye tróger emberekkel összeállt, most meg azt ecsetelgeti, hogy ők mennyire lecsúsztak, de BEZZEG ő megfogta az Isten lábát a kőműves pasijával, közben meg tulajdonképpen otthon ül egész nap és reality showkat nézz. Ja, meg most a "könyvét" (kész szégyen, hogy könyvnek hívják) kiadta, jól lehúzhatja a nézőit, akik ráadásul ANNYIRA hülyék, hogy meg is veszik...

Ember... nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, de biztosan nem jó...

2021. jan. 3. 16:58
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Uh, hát gyönyörű, mondhatom. Én szerettem nézni pár videóját, habár idegesítő az ordítva nyerítése, de ezentúl... köszönöm...nem. De gáz te jó ég!
2021. jan. 3. 17:01
 18/36 anonim ***** válasza:
93%
Hát igen! Ez a gáz; hogy a gyereknek meg menő; mert szeretnénenk "ilyen vagányak"lenni! Mert bár papol itt mindenről bölcsen; de olyan mint egy gyerek. Egyszer előadja a nagy komolyat; hogy mi mindenbe van belelátása; de nem; mert az övé is csak egy vélemény. Mint ahogy nekem is és nektek is van véleményetek. Én pont nem azt szeretném; hogy ilyen legyen a gyerekem. Azt szeretném; hogy ne tökéletes legyen; hanem boldog. Hogy jön ő ahhoz; hogy embereknek azt mondja a könyv címével; hogy a tökéletesség létezik. Ha az lennél anyukám; akkor nem akadtál volna ki jó pár véleményen... Hanem azt sugalnád; hogy mindig az a tökéletes nő vagy; aki az álomvilágodban él. Sokkal szimpatikusabb lenne egy olyan cím: hogy hogyan legyél boldog? De ezzel csak feszültséget generálsz a tinikben; azt sugalod; hogy ha maguk számára tökéletesek lesznek; akkor teljes az élet. De könyörgöm azért nem vagy te sem szerintem olyan h.lye; hogy t magad is elhiszed. Szerintem ez csak egy figyelemfelkeltő képes; idézetes füzet... Vagy nagyon okosan csinálja; hogy pefolyásolja az embereket; vagy tényleg ő is egy tini szintjén mozog. És fiatal lányok; nektek az a példakép; aki szétokádja magát Siófokon egy buli után és megjátsza a nagy gazdagot; közben pedig lop? Nekunk is van ám mit a tejbe aprítani; de soha nem gondolkodtunk olyanon; hogy hogyan tudnánk lopni!!!! Ezen kellene elgondolkodnotok; nem pedig ész nélkül nyalni
2021. jan. 3. 20:59
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Avram a mai napig egy tini szintjén áll, ez tény! Nem fejleszti magát, otthon van szinte egész nap, és ha mégis elmegy valahova, nos... csak fel kell nézni az Instagram oldalára. Ami amúgy nem is lenne nagy baj, ha nem menne olyan sokat ki, de könyörgöm, akkor legalább csináljon valami hasznosat abban nyamvadt lakásban! Ti gondoljátok, hogy ennek van barátja/barátnője? Akiben van egy kis ész az messze elkerüli, na meg az sem segít a barátkozásnál, hogy ennyire fent hordja az orrát. Ha lenne valami komolyabb kapcsolata, akkor nem tyúkeszű tiniknek mesélné el a gimis történeteit.

És szerintem pont ezért szeretik őt a fiatalok! Ő egy olyan "na majd én megmondom" szemelyiség, ami ismét nem lenne baj, ha nem hülyeségeket beszélne össze-vissza. Bevallom, volt 2-3 alkalom, mikor egyetértettem vele egy bizonyos témában, de azok is inkább ilyen, "ha az ellenkezőjét mondod, akkor tényleg hülye vagy" témák voltak.

Én azért örülnék neki, ha egy kicsit helyrepofozná magát, mint szellemileg mint testileg. Szerintem jól jönne több ilyen, vezér típusú nő a világba. DE CSAK AKKOR ÉS CSAKIS AKKOR, ha azok tényleg okos emberek és nem ilyen Cardi B, 2 IQ rajongók.

2021. jan. 3. 22:45
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen lett. Én kifejezetten szerettem a horror story videóit, elég abszurd, hogy közben vidáman sminkelget, de én szeretem az ilyen vonalat. Utána bele néztem más videóiba (ezek még régebbi videók voltak), és komolyan mondom volt 1-2 ami után rendesen azt éreztem, hogy "ez igen, így kell küldeni a girlpower-t a csajoknak" tök lelkesítő volt szerintem. Aztán ahogy nőttek YT-n és instán is a számok, úgy csökkent ez a "virtual barinő" stílus, és jöttek a negatív dolgok: a beképzeltség, a magamutogatás, a lenézés... Olyan ki ha én nem lett. Aztán jött az az insta sztori, amikor az anyuka sírt. 😔 Én is anya vagyok, egy csodálatos kisfiú anyukája. Rettenetes szülésem volt, és senki nem volt bent velem, se a párom, se családtag/barát, senki. A kisfiam nem sírt fel egyből. Kiszolgáltatottnak és magányosnak éreztem magam. Nem tudjuk miért sírhatott szegény nő (nagyon remélem, hogy csak az örömtől🙏) de annál a posztnál mindez lefutott bennem, és nem értem, hogy lehet ilyet csinálni. Aztán jött a lopás story, meg a még nagyobb magamutogatás, ilyen házunk van, olyan táskám van, így posztolok a gyerekemről, és telljesen hiteltelenné vállt a szememben. Mondjuk én a teste miatt nem bántom, én sem 40 kiló vagyok kemény popsival és feszes cicivel, én vallom, hogy ha így érzi jól magát valaki (legyen az bárki, nem csak influencer/celeb) akkor lelke rajta, engem pont nem érdekel ez a része. De a személyisége viszont rettenetes mennyire eltorzult. Remélem olvas kommenteket itt is, és elgondolkodik rajta. 😔
2021. jan. 6. 03:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!