Olvasta valaki Avram Latosca legújabb könyvét?
Igen, utolsó, lopott. Nem is egyszer! Nemrég egy Insta storyaba ecsetelgette, hogy hogyan kell okosan energiaitalt/sört lopni, mint valami rendszeres szokást! Szerencsétlen gyorsan le is törölte azt a posztot, mert észrevette, hogy tömegesen követik ki és GYK is voltak ezzel kapcsolatos kérdések. Na de aztán, rá 1 hétre kb. jött a nagy Insta poszt, hogy ő 200.000 adakozott a hajléktalanoknak, akiknek ANNYIRA szüksége van a pénzére. Hát gyönyörű! Szegényeknek adakozik, közben meg lopja az energiaitalt és a sört. Régen pedig ruhákat is lopott Pesten. Ember, azok is hülyék, akik ezek után még mindig magasztalják és védik...
Fiatalon meg minden hülye tróger emberekkel összeállt, most meg azt ecsetelgeti, hogy ők mennyire lecsúsztak, de BEZZEG ő megfogta az Isten lábát a kőműves pasijával, közben meg tulajdonképpen otthon ül egész nap és reality showkat nézz. Ja, meg most a "könyvét" (kész szégyen, hogy könyvnek hívják) kiadta, jól lehúzhatja a nézőit, akik ráadásul ANNYIRA hülyék, hogy meg is veszik...
Ember... nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, de biztosan nem jó...
Avram a mai napig egy tini szintjén áll, ez tény! Nem fejleszti magát, otthon van szinte egész nap, és ha mégis elmegy valahova, nos... csak fel kell nézni az Instagram oldalára. Ami amúgy nem is lenne nagy baj, ha nem menne olyan sokat ki, de könyörgöm, akkor legalább csináljon valami hasznosat abban nyamvadt lakásban! Ti gondoljátok, hogy ennek van barátja/barátnője? Akiben van egy kis ész az messze elkerüli, na meg az sem segít a barátkozásnál, hogy ennyire fent hordja az orrát. Ha lenne valami komolyabb kapcsolata, akkor nem tyúkeszű tiniknek mesélné el a gimis történeteit.
És szerintem pont ezért szeretik őt a fiatalok! Ő egy olyan "na majd én megmondom" szemelyiség, ami ismét nem lenne baj, ha nem hülyeségeket beszélne össze-vissza. Bevallom, volt 2-3 alkalom, mikor egyetértettem vele egy bizonyos témában, de azok is inkább ilyen, "ha az ellenkezőjét mondod, akkor tényleg hülye vagy" témák voltak.
Én azért örülnék neki, ha egy kicsit helyrepofozná magát, mint szellemileg mint testileg. Szerintem jól jönne több ilyen, vezér típusú nő a világba. DE CSAK AKKOR ÉS CSAKIS AKKOR, ha azok tényleg okos emberek és nem ilyen Cardi B, 2 IQ rajongók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!