Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki Avram Latosca...

Olvasta valaki Avram Latosca legújabb könyvét?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2020. dec. 31. 15:37
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ahogy én informalodtam, szerintem ő mindig is ilyen volt. Csak szépen lassan hullt le a lepel. Kibújt a szög a zsákból én előtt is.
2021. jan. 6. 13:59
 22/36 A kérdező kommentje:
*előttem
2021. jan. 6. 13:59
 23/36 anonim ***** válasza:
88%
A horror storys videók még egész jók voltak. Nem azt mondom, hogy valami nagy értéket adott vele a világnak, de szerintem sokan jól eltudtak szórakozni rajta, egy kimerítőbb nap után... De most! Kész káosz van a fejében. Én szerény véleményem szerint, neki el kéne mennie egy szakemberhez. Mármint, az semmi kép sem buli, hogy egy negatív kritika láttán elmegy az esze és mindennek lehordja az illetőt, és az sem, hogy otthon ül egész nap egyedül (a gyereket leszámítva). Ennek se barátnője, se senkije nincsen, még a szüleivel sincs jó viszonya. Ami mondjuk nem baj, mert nekem sem a legpompásabb a viszonyom az anyukámmal, de barátaim/barátnőim vannak, és abba is bele tud őrülni az illető, ha mindig egyedül van, s senkivel sem tud beszélni... :/
2021. jan. 6. 19:21
 24/36 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell szépíteni! Én kifejtem a véleményem érvekkel. Nekem nagyon szinpi volt Avram. Néha túl kedvesnek és szórakoztatónak is gondoltam. Követtem is egy darabig; szinte minden videóját megnéztem addig. Nem tini vagyok; 30 feletti nő!!! Tehát alapjáraton szórakoztató a csaj. De én ott kezdtem máskép nézni rá; amikor először nyilvánosan kifejtette a véleményét a negatív kritikákról. Pontosan a leleplezem a követőim legféltetebb titkait.5.sorozatú videójában :) Az elején megemlíti; hogy elb.szták a napját; ugatnak neki; hogy szeretik; vagy nézik a videóit; de... És ez milyen undorító dolog... Miért is lenne? Miért ne mondhatná el egy követőd; hogy ez most nem jön be; de azért kedvelem a videóid??? Mi ebben az undorító; jahhhh; hogy nem nyaliznak? :) könyörgöm; kitetted magad az internetre; youtuber vagy; és te osztogatsz hasznos tanácsokat? Arról is ugat Avram; hogy interneten milyen nagy mindenkinek a pofája; anonim profilokról.De volt pár alkalom; amikor beírtak neked tök kulturátan egy véleményt és undorító módon leugattad az illetőt... Szerintem Avram te vagy egy szánalmas ember. Egyszerűen képtelen vagy elfogadni; hogy nem vagy tökéletes! Te is csak azért fújod annyira; mert valószínű a nagy valóságodban pont; hogy nem érzed magad annak; ami rendben is van! Mert nem vagy az 😆 Beszélsz itt a videódban (leleplezem a követőim titkait 5.rész) hogy ezek a köcsögök nem rontják el a napod;mert nem baj; szépek a melleid :) van popikád szép kerek( az ha kerek; akkor az enyém egy labda:))))gyönyörű vagy( még ha az is lennél; de a nálad ezerszer szebb nők nem fújják ezt magukról; pszhiológus esetleg tud segíteni)Hófehérek a fogaim 😁(Másnak aki ad magára; tuti nem az) És hosszú fényes hajad van( uristen; ilyet még nem láttunk; nekunk full szutyok fejünk és testünk van a tiédhez képest 🤣🤣) szóval így komolyan az eszem megáll ezen a nőn; tiszta Varga irén; annak is a hülyeségei miatt fizetnek :))). Avramra szerintem nem sokan irigyek; ő csak azt szeretné; hogy irigyek legyenek rá. Olyan dolgokkal dicsekszik; ami a mai világban már megvan a többségnek. Azt hiszi; mindenki földön futó; csak ő van tele zsével. Amit hozzáteszek a palija zséje. Láttam róla régi képeket egy két oldalon :))) Gyerekek; a melle is megvan csináltatva 😆Annyit kamuzik amennyit tud. Ezeken a képeken; egy kis átlagot súroló leányzó. Amióta Atillával van; azóta "pendült ki"...Na mindegy nem is ez a lényeg; hanem hogy egy másik videóban mondta; hogy meg kellene adni a tiszteletet; nem nagypofának lenni neten; az anyátok nem tanított meg erre. De téged a lopásra megtanított :))) Összevissza beszél itt tanításról; tiszteletről; aztán ha egy követője jó fejen próbál egy negatív kritikát megfogalmazni; azonnal elhordja mindennek. Avram klinikai eset :))) Egy szinitanoda a nő!!! Mondhatnám még; de elég volt ennyi időt ráfecsérelni egy ilyen agyhalott; buta nőre!
2021. jan. 6. 20:24
 25/36 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, és akkor mi van, ha meg van csináltatva, neked meg kerekebb a segged? Szerinted ez kit érdekel? Te sem vagy különb nála, ha ezen ércelődsz. A többi ember jól kifejtette mi az igazi probléma ezzel a nővel. Az, hogy nem olyan kerek a segge mint a tied, az nem probléma! Viszont ami a többi kommentben van, na az probléma!
2021. jan. 6. 20:46
 26/36 anonim ***** válasza:
65%
24/24 a mellei mellett a szája is felvan töltve,ha visszatekered az instáját van egy rövid videó ahol elvan fordulva egy kocsiba majd amikor megfordul tiszta kacsacsőre van..ha jol emlékszem 2017-es poszt.És tele van -#hesteg szájfeltöltés a kép alatt...amikor meg mondják neki hogy műnő meg az arcod is mű akkor azt mondja kikérem magamnak az arcomon minden eredeti...Hazug kis k**** 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. jan. 6. 21:21
 27/36 anonim ***** válasza:
77%

25.

Nem az a probléma, hogy neki nem olyan kerek a feneke mint másnak, hanem az, hogy elhiszi magáról, hogy tényleg így van! És ráadásul még mondja is!

2021. jan. 6. 21:27
 28/36 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az utolsó 50 követése segg nagyobbitos műtét. De ilyen fiatalon eszébe nem jut edzéssel kerek popsi ért, szép női sziluettert tenni. Lusta nagypofaju disznó, nem szégyelli magát.
2021. jan. 6. 21:42
 29/36 anonim ***** válasza:
33%
Nemtudom hogy valaha idetéved e elolvasni miket írunk róla de írhatna neki valaki instán,hogy nézzen be ide...Akkor kit fog letiltani?A gyakori kérdéseket???🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ugyanmár...Vajon a detox kúra miért volt?szerintetek??egy olyan tehén mint ez miért függeszti fel magát 2hónapra??Naaa?akinek bizonyítási kényszere van??meg mindent ki kell posztolni instára?
2021. jan. 6. 22:06
 30/36 anonim ***** válasza:
17%

25/29

Jelképesen írtam; ha esetleg nem vetted észre! Igen is lényeg; pontosan azért írtam; mert ki a f... Érdekel; hogy nekem szép e a fejem vagy a testem? De; ha már megvagyok csináltatva a palim segítségével; akkor befogom a p.fám; nem az; hogy még próbálom többnek mutatni;ami vagyok. Kész áverés. Abszolút nem szinpi; nekem az is nevetséges; hogy úgy adja elő; mintha senki nem lenne nála több. Egy rokonom pont ilyen; előadja a tökéletest; mindenki szarabb nála; mindenben neki van igaza; nincs szebb tőle... Stb stb. Egy nárcisztikus ember; klinikai eset; nincs mit szépíteni. És ilyen az Avram; ilyen a Varga Iren. Az a legzavaróbb; hogy beteg emberek beteg tanácsokat adnak fiataloknak.... Beteg a világ! Állandóan a pénzzel henceg; instán is van egy régebbi posztjában; xy táskában xy pénztárca és "pár ft" azzal a szöveggel; hogy megyek vásárolni; na jo; csak vicc; bekell fizetni a számlákat. Te felrakod; ha tele van a pénztárcád a közösségi oldalakra??? Na ez c.gánykodás!!!!!

2021. jan. 6. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!