Más is teljesen kiábrándult Avramból?
Én régen kedveltem ezt a nőt, még a vicces időszakban. Aztán egyre több dologban formált véleményt és egyre ellentmondásosabbnak, nagyképűbbnek, önteltnek, ki ha én nem típusnak látom. Valahogy folyamatosan az az érzésem, hogy ő csak kihasználni és lehúzni akarja az embereket. Pontosan nem tudom megindokolni, de aki követi láthatja, hogy nem egyenes és valami nem stimmel nála. Az energia ital lopás után csupa adakozós dolgot tett fel, milyen kétszínű viselkedés ez már. Mint aki el akarja rejteni milyen is ő valójában. Aztán amikor nem egyszer nagyon komoly agresszív idegbajt kapott, ha valaki valamit mondott neki. De ahogy a családjáról beszél, viselkedik az is furcsa. Mint aki nem egyenes ember. Amiket a könyvéről olvastam, az meg egyenesen borzasztó. Egy penzlehuzas az egész, gyönyörűen tálalva. Én akkor hinném el, hogy ő mennyire rendes, ha ezert a pár oldal semmiért nem kért volna el pénzt, hanem karácsonyra ajándékba adja. De ahogy promotalta, az annyira erőltetett, mint amit valamiért mindenáron rád akarnak sózni.
Szóval összességében én hatalmasat csalódtam az ő jellemeben. Véleményem szerint ő csak a saját érdekeit nézi, csak másnak akar tűnni.
Én kedvelem! :)
A könyvre vonatkozóan- a zsebpénz és a reklám a mai világban pedig nagyon fontos, emiatt nem tekintek rá másképp! Sőt, nagy gratuláció, hogy kitudta adni a SAJÁT könyvét... én is szeretném majd a sajátomat. Illetve az veszi meg, aki szeretné, így nem lehúzás. Akik szerették volna, azoknak (legalábbis a döntő többségnek) tetszett.
Néhány dolga azért van ami engem is kiakaszt, de hát kinek nincs.
Tudod, ízlések és pofonok..... minden ezen áll. Mindenkinek más és más és más a véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!