Más is beszívta Avram Latosca új könyvével?
Figyelt kérdés
1 nap alatt (se) kiolvastam, nekem ezek a kitőltogetős részek nem jönek be. Késő banat, de elcsesztem a pénzt. Más?2020. dec. 25. 14:46
1/31 anonim válasza:
Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, dehát így nem... Tényleg nem jó?
2/31 A kérdező kommentje:
juj nagyon fos :( még kinyomtatva max jobb, fogni a lapokat, amik szep szinesek és lehet toltogetni, rajzolgatni, tartalmilag komolytalan teljesen :(
2020. dec. 25. 14:58
3/31 anonim válasza:
Csinált egy bemutató videót, ahol bemutatta, hogy milyen jellegű könyv. Lehet látni, hogy vannak olyan részek ahova neked kell beírni a gondolataidat. Ha láttad, és úgy vetted meg, akkor így jártàl. Az nem az ő hibája, hogy neked nem tetszett a könyv. Több száz embernek meg tetszik.
4/31 A kérdező kommentje:
mar ne is haragudj de ne nevettess, direkt bemondja hogy nem akarja bemutatni a videoba
megirtam neki insta velemenybe hogy mekkora fos!!! szerinted kitette???? NEM!!! ugy megutaltam, csak a jo velemenyeket osztotta meg.......
de nem baj mert mar korbe kuldtem mindenkinek aki ram irt:DDD
2020. dec. 26. 13:16
5/31 A kérdező kommentje:
mélt irj
2020. dec. 26. 14:33
6/31 A kérdező kommentje:
privat!!
2020. dec. 26. 14:34
8/31 anonim válasza:
A kérdező nem küldni el senkinek, csak szólok. :)
9/31 anonim válasza:
Igen,erre már én is rájöttem XD ,sok köszönet 😂😂😘
10/31 anonim válasza:
Sajnos más se
Még jó,hogy a kérdező írta:
“ de nem baj mert mar korbe kuldtem mindenkinek aki ram irt:DDD”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!