Más is beszívta Avram Latosca új könyvével?
Figyelt kérdés
1 nap alatt (se) kiolvastam, nekem ezek a kitőltogetős részek nem jönek be. Késő banat, de elcsesztem a pénzt. Más?2020. dec. 25. 14:46
11/31 anonim válasza:
14:32-es vagyok.
Akiktől privátot kaptam, itt válaszolok inkább:
nem, sajnos nekem sincs meg, és bárkivel beszéltem itt (elég sokakkal), senkinek nem küldték át, szóval átverés az egész. Nem tudom, mire volt jó ez, de mindegy...
12/31 anonim válasza:
Csak azért írtam, hogy ha valaki még nem írt a kérdezőnek, és szeretne, akkor inkább ne adja meg neki az e-mail címét privátban, mert fölösleges. :(
13/31 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért nem küldte el, mert itt gykrin nem lehet képet küldeni? Vagyis én így tudom, hogy nem lehet, de ha tévedek, akkor ez van.:D
14/31 anonim válasza:
Szerintem azért ezt meg lehetne oldani, ha e-mailre küldi. Egyszer elkuldi és megjelöl mindket
15/31 anonim válasza:
"Nem lehet, hogy azért nem küldte el, mert itt gykrin nem lehet képet küldeni?"
Direkt írta a kérdező, hogy a mail-jét küldje el neki privátban az, akinek kell a könyv. (Ezért kár volt lepontoznod.)
17/31 anonim válasza:
Ki ez a lepontozós? A kérdező? Vagy többen? Le lehet állni!
18/31 anonim válasza:
A 17-es vagyok mindenkit felpontozok most azonnal, mert elegem van a rosszindulatú ostoba hülye p*csákból
19/31 anonim válasza:
Senki se küldi el sajnos pedig már nagyon sok válaszolónak és kérdezőnek írtam itt. A torrenthez pedig nem értek :(
20/31 anonim válasza:
Senkit nem pontoztam le.
,,Mélt írj" mért írnak olvastam, talán, ha kiírta volna helyesen.
Ott írom, hogyha rosszul tudom akkor ez van. De könnyen dobálózol ezzel, hogy hülye picsák. Cöhh. Olyan vagy kb, mint avram, nem is értem mi a bajod akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!