Más is beszívta Avram Latosca új könyvével?
Figyelt kérdés
1 nap alatt (se) kiolvastam, nekem ezek a kitőltogetős részek nem jönek be. Késő banat, de elcsesztem a pénzt. Más?2020. dec. 25. 14:46
21/31 anonim válasza:
Szerintem az élet más területén is simán "lepontoznának" egy ilyen magadfajta ideggyengét. Szerintem hozzá vagy te már ehhez szokva, ne verjed magad feleslegesen 🥺
22/31 anonim válasza:
21-es nek: nem nem pontoznak le képzeld el, hogy a világ egyik leggazdagabb országában élek fantasztikus barátokkal és emberekkel, ahol nincsenek olyan olcsó ocsmány senkik, mint te:)
23/31 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem küldte el senkinek a könyvet, és nem is fogja, mivel az egész egy nagy kamu. Csak hazudott a könyvvel kapcsolatban, nem is olvasta valószínűleg.
24/31 anonim válasza:
Igen szerintem is ez lehet amit a 23-as ír. Ha megfigyelitek semmi konkrétot nem ír,hogy miért nem tetszik neki. Csupa olyan infókat ír amit mindenki tud pl kitöltögetős. Ráadásul aki hazudik abban,hogy mindenkinek körbeküldte, az hazudik másban is.
25/31 A kérdező kommentje:
egy napja jöttem fel ide, mert képzeljétek van életem és eddig karacsonyoztunk, új eveztunk családommal voltam! "kedveskedim" küldi el nektek a franc, vegyetek szepen meg ha titeket ez boldogit. Nekem kidobott pénz volt, akiknek meg szerettem volna tovabb kuldtem és erdekes mód hálásan megköszönték! orulok hogy ilyen embereket nem "gazdigitottam" vele, fizessetek szépen ki! na cső
2021. jan. 4. 21:09
26/31 anonim válasza:
23-as vagyok. Kedves kérdező a stílusod is azt jelzi, hogy gyerek vagy még. Nőlj fel , akkor talán szakítok rád időt egy kicsit többet. De így nem érne el az agyadig. Tisztelet a kivételnek mert vannak nagyon értelmes tinédzserek. Szia.
Ui: nem értem én miért lettem lepontozva mikor az utánam válaszoló szinte ugyanazt írta le mint én.
27/31 A kérdező kommentje:
Szívem mit keresel ennél a kérdésnek lapozzal és ne itt tarhald az ingyen konyved. Véleményt meg senki nem írt.. szóval x
2021. jan. 4. 21:45
28/31 anonim válasza:
"akiknek meg szerettem volna tovabb kuldtem és erdekes mód hálásan megköszönték!"
Én minden egyes emberrel beszéltem privátban, aki kérte, és egyetlen egynek sem lett elküldve, senki sem kapta meg! (Ami nem baj tulajdonképpen, mert nem kötelességed elküldeni, csak a dolgok tisztázása végett írtam.)
29/31 A kérdező kommentje:
Írtam hogy tegnap jöttem fel ide. És máshol is van élet, nemcsak a gyakorin.. meg lehet venni ha annyira feljebb áll
2021. jan. 4. 21:50
30/31 anonim válasza:
Már nem azért, de te ajánlgattad,hogy tobábbküldöd.Ehez képest 0 darab embernek sikerült elküldeni. Beszéltünk egymással,én is és más is ,senki nem kapott könyvet. Hányadik hozzászólóknak küldted el? Ez egy szép gesztus lehetett volna tőled-főleg,ha ennyit karácsonyoztál-így karácsony alkalmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!