Hogy tudnak ilyen avram latoscak ekkora nézettséget csinalni?
Youtubon állandóan feljön ez a tirpák nő
Punci szőrtelenítés, punci szakadás szülés után, prostik, celebek, horror.. kb ezek a temai.
Egy kiélt fejű nőről van szó, mégis hogy tudnak ezek (még sokan mások is) ekkora nézettséget leprodukalni?
Megmondom miért: mert te is megnézed. Meg mindenki aki "felháborodik" az ilyen tetveken, azért attól még megnézi. Ezeknek meg ebből van pénze.
Én csak onnan tudom hogy ilyen nevű ember létezik mert ebben a kategóriában időről időre felbukkan a neve, de azt se tudom eszik-e vagy isszák, mert ezen az oldalon kívül sehol soha nem találkoztam vele. Miért? Mert nem érdekelnek a tirpák celebek. Sem instagrammon, se facebookon, se jutyubon, se a pletykalapokban nem nézek utánuk, nem foglalkozok velük, és ami a legfontosabb kínosan ügyelek rá hogy ne nyissak meg olyan tartalmakat amikkel akár csak 0,5 ft-tal is pénzelem ezt a hitvány söpredéket.
Javaslom tegyél te is így. Egyrészt neked is jobb lesz mert nem kell ilyen háborgó kérdéseket kitenni, ráadásul egyetlen életed drága perceiből nem pocsékolsz ilyen szennyre semennyit, másrészt neki is eggyel kevesebb "követője" lesz így eggyel kevesebb embertől kap pénzt a semmittevésért. Ha már csak azok ezt tennék akiket tényleg irritálnak ezek az élősködők, már azzal jelentősen csappanna a nézettségük és ezzel a fejükre szórt pénzt. Javaslom kövesd ezt az utat.
Szívesen.
Ezek a témák azért sok embert érdekelnek.
"punci szakadás szülés után"
Nem tudom, ezzel mi a baj. Nagyon sok fiatal nő kíváncsi rá, milyen ez, mert a környezetünkben csak a szép dolgokat mondják el. Aranyos baba, könnyű szülés, stb. Közben a valóság egészen más. Ezért örülök, ha valaki kiáll a nyilvánosság elé, és őszintén beszél róla, pl. Hormonmentes Janka is.
Egyébként Avram lopásos sztorija számomra is óriási csalódás volt, de szerintem azzal pl. , hogy a szülésről őszintén beszél, nincs baj.
Igen, ismerem a stílusát.
Ettől függetlenül válaszoltam a kérdésedre. A horror, celebek is olyan témák, amik sok embert foglalkoztatnak. A celebek kicsit olyanok, mint a való világ: senkit sem érdekelnek, mégis mindenki tisztában van velük.
Választoltam a kérdésedre, tök normális stílusban, de úgy érzem, kár volt. Te úgyis csak a fröcsögést akartad hallani. Egyébként nekem Chloe sem szimpatikus, ha már itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!