Felnőtt férfiként mennyire gáz ilyen könyveket olvasni? Elítélendő?
Figyelt kérdés
Saját magamról van szó... Imádom a Miután, Off-campus sorozatot. Szeretek hasonló típusú könyveket olvasni 22 éves fiúként(nem vagyok meleg). Persze titokban tartom mások előtt, hogy ilyeneket bújok, de egyszerűen szórakoztat. Ismertek mást is aki ilyen könyveket olvas?
(Ha valaki tud ajánlani ezekhez a sorozatokhoz hasonló könyveket szívesen fogadom)
2020. nov. 11. 13:41
11/12 anonim válasza:
Nem. Én is 30f-ként elgondolkodtam, hogy el kéne olvasni a "Veled egy szigeten" c. könyvet. Ha a fülszöveg alapján megtetszik, kit érdekel? Szerintem ez senki szerint se gáz, manapság azt se tudja sok ember, hogy melyik cím miféle könyvet takarhat.
12/12 anonim válasza:
Off-campus-t lányom olvasta, én meg unalmamban es mivel epp nem volt kiszemelt könyvem (klasszikus, scifi, fantasy és haborús fan vagyok) beleolvastam, és le is daráltam a sorozatot... na nem úgy mint Dúró Dóra tette volna :D
Nekem tetszett, és azóta elő előfordul, hogy elolvasom lányom romantikus tinikönyveit is.
43/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!