Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek elitelendo, ha ma...

Szerintetek elitelendo, ha ma este elmegyek iszogatni a barataimmal,15 eves lany letemre?

Figyelt kérdés
Meg sosem voltam igy,meg nem is engednenek el,de most a nagyinal alszok es ki tudok szokni.Egyebkent otos tanulo vagyok ,meg nincs velem semmi problema.

2016. szept. 17. 17:38
 1/5 marcii:DDD válasza:
68%

Nem gáz mert ha istenesen bebaszol nem fogsz emlékezni hányan dugtak meg :)

de am írj egy címet és én is jövök "inni" :P

2016. szept. 18. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és mennyi Gina kerül az italodba, ha vérben ébredsz, akkor se fogsz emlékezni rá, kik és hányan mentek végig rajtad? Nagyon naív vagy, ráfizetsz.
2016. szept. 18. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Anyád holnap mehet veled a rendőrségre, erőszak miatt feljelentést tenni, aztán a nőgyógyászatra. Terhes is lehetsz. Gratula, buta liba.
2016. szept. 18. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szorakozohelyre mentunk,csak a kornyekunkre ehy parkba,de koszi a nagyon kedves valaszokat:)
2016. szept. 19. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Parkba, sötétbe, be a bokorba, gondolod, ha sokat isznak a fiúk, emlékeznek majd arra, mit tettek veled? Ne lázadj, ne bújkálj a szüleid elől, nagyon megbánhatod. Várj néhány évet, aztán 18 évesen már legálisan is ihatsz alkoholt.
2016. szept. 20. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!