Mi bajuk azoknak az alkonyattal akik még nem látták filmbe és nem olvastak még egy részt sem?
Mindegyik könyvet olvastam és mindegyik filmet is láttam, és egész eddig szerettem, viszont itt jön a DE. A Breaking Dawn-nal elásta magát az egész sorozat, úgy, ahogy van. Nagyon bánom, hogy elolvastam. Az első három könyv szuper volt (persze ahogy írták, a Harry Potternek nyomába se ér, de nem értem minek kell ahhoz hasonlítani, mivel tök másról szólnak, na mind1). Na szóval az első három könyv eszméletlen élvezetes volt számomra, nagyon olvasmányos volt, tényleg egy szuszra ki lehet olvasni. És az Eclipse végén abba is kellett volna hagynom. A Breaking Dawn szörnyű könyv lett, felesleges mellékszálakkal, és a lehető legrosszabb végkifejlettel. Aki még nem olvasta, annak erősen ajánlom, hogy ne is tegye, de tudom, hogy úgyis ki fogjátok, mert ha nekem mondta volna valaki, én se hittem volna neki. Ekkora csalódás nem ért még könyv miatt soha az életben.
Am a kérdésre válaszolva, azért csinálják ezt az emberek, mert nagyon könnyű látatlanban utálkozni. Nem értem meg őket én se. Az persze oké, ha legalább a filmet látta, és azt mondja, hogy nem jön be, mert persze nem tetszhet senkinek sem ugyanaz. De akkor sem kell szidni.
Viszont most már én is nagyon kiábrándultam a Twilight-sagából...
17/f
köszi utolsó h a kérdésemre is válaszolt végre valaki :D
többiek is köszi,Én még nem olvastam a HP-t ,majd kiolvasom,bár én inkább az ilyen vámpírosakat szeretem...,mindenesetre nem szarozom le amíg nem olvastam,a film nem annyira teccik,de az alkonyat is könyvbe sokkal jobb , amúgy miután olvastatokbelőle vmennyit el lehet mondani a véleményt,legjobb barátnőm is elolvasta és nem szereti,asszem nem fogok belehalni azthiszem.. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!