Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi bajuk azoknak az alkonyatta...

Mi bajuk azoknak az alkonyattal akik még nem látták filmbe és nem olvastak még egy részt sem?

Figyelt kérdés
nem értem,egy csomóan pattognak itt nekem hogy hogy tudom szeretni,háth én megértem h nem szereti mindenki ,de ha nem is látta/olvasta még akkor mi bajuk van vele? ha azt mondja hogy nem szereti de mivel nem olvasta így nem tud véleményt mondani azt megértem mondjuk,de nem is olvassák el egy csomóan és úgy pattognak
2010. aug. 4. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Én láttam eddig két részt. A harmadikat szerintem nem is fogom látni...
2010. aug. 4. 09:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én úgy voltam vele, hogy az ismerősöm mindig csak az Alkonyatról tudott beszélni.Egy kicsit már untam. Elsőre kis nyálas hülyeségnek tűnt, és hát mit lehet szeretni benne...Aztán végülis megnézették velem kötelező jelleggel, és még akkor sem igazán tetszett, de már nem voltam annyira ellene. Azóta 1,5 év telt el, láttam a filmeket, a könyveket is olvastam, és habár nem vagyok alkonyat mániás, azért megszerettem egy kicsit a történetet.
2010. aug. 4. 09:59
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Igazság szerint az, hogy koppintás. ;S Vagyis a Harry Potter és a Vámpírnaplók koppintása. Utóbbi volt hamarabb, az előző a nevekben érvényesül. Meyer azt mondta a VN adott ihletet neki, de nem ihletet adott hanem lemásolta ugyanazt. Meg elveszi sok más szuper sorozat rajongóit. Sokaknak - többek között nekem is - az a bajom/bajunk, hogy még a csapból is ez folyik. Nagyon várom már azokat az időket, amikor máglyán égetik el a könyveket. (:
2010. aug. 4. 10:41
 4/14 A kérdező kommentje:

1: köszi,de legalább megnéztél belőle 1-2 részt :D és utána mondtál véleményt :P

2: :)

3.: ja a vámpírnaplókra eléggé hasonlít :/ de azért jobban szeretem :D

2010. aug. 4. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Én olvastam a könyveket ( legalábbis az első 3-at) és láttam a filmeket is...

A könyvekkel kezdtem és igazán tetszett, legalábbis amíg nem vettem a kezembe a 3. részt. Nah, ott aztán megvilágosodtam. :) Az a könyv... brrr... kiráz tőle a hideg. Néha úgy éreztem, hogy ha nem dobom ki az ablakon akkor megőrülök. Annyira idegesítő volt.

Miután nagy kínszenvedések közepette elolvastam az egészet rájöttem, hogy ez a Meyer egy senki. Úgy értem, nem annyira rossz és a történet se, de annyira látszik, hogy egyáltalán nem konyít az íráshoz. Azóta unalmamban elkezdtem még egyszer elolvasni az elejétől(persze csak ez első két részt) és tényleg annyira gagyi volt.

A filmeken már elejétől fogva szétröhögtem magam. Annyira röhejes az a Bella. Az ilyen könyvek általában a 13-14 éves lányok fantáziáját kötik le. ( Igaz, hogy aszem 17 vagy 16 éves kortól ajánlott) A suliban mindig akadt egy két 8/9- es könyvmoly lány, akik a szünetekben az Alkonyatot bújták.

Ha már említették a Vámpírnaplókat: én először azt hittem, hogy ez az Alkonyatról van koppintva...aztán derült ki, hogy ez már sokkal régebbi. Hát Meyer eláshatja magát. 15/L

2010. aug. 4. 21:03
 6/14 A kérdező kommentje:

aha :P

köszi h írtál,legalább megpróbáltad elolvasni

de valaki else olvassa...hogy lehet annak véleméye róla:@ én nagyon utálom akik else olvsták,vagy megsepróbálták egyik résztse,és úgy piszkálnak h mien xar :@

2010. aug. 4. 21:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Én olvastam,néztem,de pont a hülye tini pics.k miatt nem bírom.Ez az őrület,meg nyálcsorgatás,...egyszerűen szánalmas..:D
2010. aug. 4. 21:20
 8/14 A kérdező kommentje:
én imádom az alkonyatot,de Edwardét úgy nagyon nem vok oda,nem úgy vok vele hogy csak a főszereplő lehet a kedvencem....
2010. aug. 4. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Na, akkor most jövök én. Én olvastam, de nem láttam egyiket sem. És képzeld, szerintem sem egy nagy was ist das, a Harry Potter-hez képest semmi; a Breaking Dawn pedig különösem össecsapott egy regény...
2010. aug. 4. 23:01
 10/14 anonim ***** válasza:

"a Harry Potter-hez képest semmi;'"

Egyetértek utolsó válaszoló.

2010. aug. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!