Milyen könyvet tudtok ajánlani 1 14éves lánynak aki szeret szinte mindenféle könyvet és a vámpíroskönyvek zömét is olvasva a harry potterrel ás az alkonyattal is végzett lehetőleg elektronikusan megtalálhatóakat irjatok ?
Éjszaka háza sorozat? =D
Eddig nyolc kötete jelent meg, a kilencedik az USA-ban asszem ősszel fog, és valószínű, hogy legalább 10-12 kötete lesz =)
Ajánlok még egyet: Tündérvilág sorozat
Én is most olvasom az elsőt, bár eddig én is vámpíros vagy farkasos könyvekre voltam specializálódva, de nagyon tetszik eddig =) A második kötet az igazából az első, csak egy másik szereplő szemszögéből, a harmadik igazából a folytatás. Szerintem elég érdekes ez a megoldás =)
Ha link kell, írj privátot, nem nagyon szeretném reklámozni az oldalt, mert sok letöltős oldalt zártak már be ilyen kis reklámok miatt =/
15/L
vámpírosnak én is tudom ajánlani Az Éjszaka Háza sorozatot, illetve még Richelle Mead: Vámpírakadémia című sorozatát.
Jó fantasy könyv még:
Magggie Stiefvater- Shiver
Meg Cabot, Stephenie Meyer,...- Pokoli báléjszakák
Claudia Gray- Evernight (több részes)
Alyson Noel- Evermore (több részes)
Charlaine Harris- True Blood sorozat
Benina- A Boszorka fénye
Stephenie Meyer- A burok
Kresley Cole- Vámpíréhség (ez is több részes)
További (nem fantasy) jó könyvek:
Jay Asher- 13 okom volt
Jane Austen- Büszkeség és balítélet
Charlotte Bronte- Jane Eyre
Philip Pullman- Északi fény (több részes)
Remélem, hogy segíthettem! Jó olvasást! :)
az előző vagyok :)
véletlen rossz helyre írtam az Északi fényt. Az is inkább fantasy kategóriába sorolható :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!