Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik olvasták a Csitt csittet!...

Akik olvasták a Csitt csittet! Ti hogyan képzelitek el a főhőst, Folt-ot?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem elég kevés információ van a könyvben arról,hogy néz ki.Az benne van a könyvben,hogy sötét hajú,meg hogy magas és izmos meg ilyenek,de konkrétan nem ad meg semmit,de pl. Noráról és Vee-ről sokat.
2011. ápr. 19. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
dik idk
2011. ápr. 19. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
fúú hát én mindenképp nagyon helyesnek meg szexisnek képzelem el, de azét nem olyan tipikus szépfiú, inkább titokzatosabb... mint mondjuk a Testvériségben Calebet (írd be googlebe h: covenant caleb)áá szexi :)
2011. ápr. 20. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
hmm,helyes,akit mondtál:D amúgy én is hasonlónak képzeltem el,mint amit te mondtál,meg hasonlót,aki a képen van.Talán csak annyi,hogy a haját máshogy képzelem el:)
2011. ápr. 20. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
amúgy nem tudsz adni egy linket,hogy hol tudnám online megnézni ezt a filmet? Érdekesnek tűnik:))
2011. ápr. 20. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

remélem tetszeni fog :D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 23. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszii a linket!! :)Naggggyon tetszett!!! És Caleb...:D
2011. ápr. 23. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!