Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen ez alapsztrotinak?

Milyen ez alapsztrotinak?

Figyelt kérdés

A lényege ez: Van egy gimnáziumos lány aki kap egy ajánlatot,hogy cserediák legyen.Nagy nehen el is vállalja,hisz igaz,hogy a szülei nagyon gazdagok,de rá sem hederítenek azt hiszik elég az,hogy ha ajándékokkal és pénzel halmozzák lányukat.

Elutazik a lány és a családot,amely befogadja elég furcsának találja.Hosszú idő utána a lány rájön,hogy a család aki befogadta,nem emberi.Vámpírok.Először a lány megijed és elmenekül,de a család rátalál,elmagyarázzák,hogy ők mások......

Előre is köszi a válaszokat!

2010. júl. 27. 14:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Tetszik, DE miért megint vámpírok? Legyenek már mások könyörgök.

Tündérek

Elfek

Angyalok

Démonok

Boszorkányok

Varázslók

Kentaúrok

annyi minden van miért minden vámpír?

2010. júl. 27. 15:00
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!Most elgondolkodtattál rendesen.

Az az igazság,hogy azért gondoltam vámpírokra,mert manapság ez az ami kell a mai tinédzserek 80%-nak.Ezt szeretik olvasni.Főleg azért,mert annyira tetszik nekik a Twilight-saga,hogy hasonló könyveket akarnak.

Ezért gondoltam -e lényekre.

2010. júl. 27. 15:09
 3/17 anonim ***** válasza:

Engem is a vámpírok zavarnak legyenek inkább valami mások!Persze hülyeség tanácsot adnom, mert én úgyse olvasnám el a könyvet!nem azért, mert rossz a sztori..a világért sem csak én nem olvasok tinikönyveket én inkább történelmi regényeket pl.:A katedrális, Drüon....bár ezek tele vannak erőszakkal és szexel, de nekem ezek kellenek meg a Poirot és Miss Marple- sorozatok!

Amúgy talán más tiniknek bejön a sztori!

2010. júl. 27. 15:37
 4/17 A kérdező kommentje:

Na jó és mit szólnátok ehhez:

Van egy gimnáziumos lány aki kap egy ajánlatot,hogy cserediák legyen.Nagy nehen el is vállalja,hisz igaz,hogy a szülei nagyon gazdagok,de rá sem hederítenek azt hiszik elég az,hogy ha ajándékokkal és pénzel halmozzák lányukat. Aztán autóbalesetet szenved a lány legjobb barátnője.Amikor beszállítják a kórházba még él,de kritikus az állapota.A lány vele van amikor meghal és egy feketeruhás nőt lát elballagni a legjobb barátnőjével.

A lány teljesen összetör,nem hisz a szemének,és a barátnője elvesztését szörnyen viseli.A barátnője jobban szerette a lányt mint a szülei,többet törődött vele.

Aztán egy másik barátja (aki fiú) ráveszi,hogy menjen el cserediáknak,amiért úgy lelkesedett a lány az elején,de miután elvesztette barátnőjét nem akart menni.

Elmegy . A nő aki befogadta a férjével és fiával,ismerős neki.

Rájön,hogy őt látta a barátnőjével ballagni.......

2010. júl. 27. 16:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem elég eredeti, ha ez egy könyv borítóján lenne , visszatenném és keresnék egy másikat. Szerintem az alap koncepció elég sablonos ( sok ilyen sztori van ) , ezért akartad feldobni vámpírokkal, de ha még vámpírokat is teszel bele teljesen elveszti az eredetiségét. Persze , ha magadnak írod az más, akkor olyat írj ami téged érdekel. : )
2010. júl. 27. 20:01
 6/17 anonim ***** válasza:

bocsi hogy ezt ide írom de nekem a 2.verziú tetszik és elküldhetnéd majd a kész művet szívessen elolvasnám

vagy kiadásra készül ?:)

nekem tetszik az arkangyalos is meg a vámpíros is de ink az angyalos :D

2010. júl. 27. 20:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem is a második verzió tetszik :)

Ha kész lesz, nekem is elküldöd? Kösziiii :)

2010. júl. 28. 21:48
 8/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Megnyílt a blogom és még is csak a vámpíros variáció lett.Azért ha még is érdekel Titeket,ez a blogom:

[link]

ha kedvetek van látogassatok el:)

2010. júl. 31. 19:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Lol... Tudod, hogy sablonsztori, de nem érdekekl, mert ez kell a népnek? Gratulálok, de remélem, sosem merészeled magad írónak nevezni. :)
2010. júl. 31. 22:32
 10/17 A kérdező kommentje:

nem a "népnek" írom a történetet,ha nem főként magamnakk:)

És ha nekem ez tetszik ezt írom;)

2010. aug. 1. 11:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!