Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen ez alapsztrotinak?

Milyen ez alapsztrotinak?

Figyelt kérdés

A lényege ez: Van egy gimnáziumos lány aki kap egy ajánlatot,hogy cserediák legyen.Nagy nehen el is vállalja,hisz igaz,hogy a szülei nagyon gazdagok,de rá sem hederítenek azt hiszik elég az,hogy ha ajándékokkal és pénzel halmozzák lányukat.

Elutazik a lány és a családot,amely befogadja elég furcsának találja.Hosszú idő utána a lány rájön,hogy a család aki befogadta,nem emberi.Vámpírok.Először a lány megijed és elmenekül,de a család rátalál,elmagyarázzák,hogy ők mások......

Előre is köszi a válaszokat!

2010. júl. 27. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Édi vagy! Írj már privibe! :)
2010. aug. 1. 18:03
 12/17 anonim ***** válasza:

"Az az igazság,hogy azért gondoltam vámpírokra,mert manapság ez az ami kell a mai tinédzserek 80%-nak."

Magadnak írod? Téééényleg?

2010. aug. 1. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:

"ma 18:03" is én vagyok.

jaj istenem...

Attól még írhatja magának, csak minek írna olyat, ami eleve halálra van ítélve. Én is írtam olyat, amit csak magamnak írtam, Istenem, hogy szerettem, az volt életem kedvenc könyve, egy olvasmány ami nekem tökéletesen megfelel, de aztán annyira beleszerettem, hogy gondoltam másnak is tetszene, szerettem volna másokkal is megosztani az élményt. És nem. Nem kellett, senkinek, ellenben a most készülővel, ami egyesek szerint máris "odabasz".

2010. aug. 1. 18:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó,köszi szépen:)

Ő már mindent elmondott,amit gondolok.Teljesen igaza van!

2010. aug. 1. 22:19
 15/17 Aliziana ***** válasza:

Szia én is írok bár nem vámpírosat, de nekem tetszik a sztorid plusz manapság mindenhol a vámpírok hódítanak és sok az egyforma sztori, de mégis veszik őket mint az evremoret ami tökre olyan mint a twilight vagy ott van még a vámpírnaplók is...

Úgyhogy hajrá én drukkolok

2010. aug. 2. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe: [link]
2010. aug. 3. 15:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A fórumot megnézem!:)

Így van,ott az evermore,vagy az evernight,....Rengeteg ilyen könyv van és egyre több lesz,mivel nagyon sokakat érdekel annak ellenére,hogy koppintások. Csak magamról veszek példát,mert engem is érdekelnek!

Köszi még egyszer a válaszokat:)

2010. aug. 3. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!