Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ginny Weasleyt miért szeretik...

Ginny Weasleyt miért szeretik olyan sokan?

Figyelt kérdés

Sokan szeretik a rajongók közül is, illetve persze Harry Potter is őt választotta párjául. Ez engem nagyon meglep, belőlem semmiféle érzelmet nem váltott ki az a karakter, teljesen érdektelen számomra.

(Egyáltalán nem rosszallásnak szánom a kérdést!) Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek, mi benne ennyire szerethető?:)

2020. febr. 27. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom, miért szeretik. Én is érdektelennek tartottam, sőt ez a vonal, hogy másokkal jár, smárolgat, de közben Harrybe szerelmes végig, ellenszenvessé tette számomra. Nekem nem volt jópofa az sem, mikor megalázta Ront Harry előtt, hogy még nem volt barátnője, gúnyolódott a bátyja párján is. Bár én Fredet és George-ot sem találtam viccesnek, ahogy gonoszkodtak Ronnal, pedig őket is sokan kedvelik.

Lehet, már túl vén papa vagyok ehhez a történethez.

2020. márc. 30. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva, Harry és Ginny között van a legegészségesebb kapcsolat a történetben. Bíznak a másikban és tisztelik egymást, élvezik egymás társaságát. És szeretem, mennyire nyitottak és őszinték v egymással.A humorérzékük is hasonló. Úgy gondolom, hogy az emberek azért nem tartják romantikusnak, mert hogy nincs egy csomó dráma és fájdalom miközben építik kapcsolatuk. Nincs félreértés és harc, és ilyenek. De ezért szeretem őket. Nagyon játékos, szórakoztató kapcsolat. Minél többen azt mondják, hogy utálják Harryt / Ginny-t, annál jobban szeretem őket :) Ráadásul a traumás élményeik is összekötik őket. Még Ron és Hermione sem tudják elképzelni, hogy mi történt Harryvel, hogy mit érzett, hogy min ment keresztül. De Ginny úgy érti őt, ahogy senki más nem tudja. Mivek ő megtapasztalta milyen szembeszállni voldemorttal, milyen amikor uralkodik az elméden. Ezt senki más nem érthette meg. Ráadásul a kviddics közös imádása összehozza őket! Nekem Ginny az egyik kedvenc karakterem és kár, hogy a filmekben ennyire elhanyagolták.
2020. máj. 14. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem Luna a legjobb női szereplő. Ginnyt pedig nem bírom, pontosan ugyanabból az okból, mint a többiek. UNCSI
2020. nov. 15. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Hát szerintem is jól összeillettek volna Lunával. Főleg a könyvbeli karakterével, a filmben egyértelműen elmebetegre volt véve a figura. (Ennek ellenére, szimpatikus elmebeteg volt.)

Rowling azt nyilatkozta vagy két éve, hogy ha ma írná a HP-t, akkor Harry Hermionével jönne össze.

2020. nov. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!