Miért nem szeretik sokan Dallos Bogit? Miért gondolják, hogy beképzelt?
1: a Révaiba járt, ahonnan nem azért ment el, mert nem jött ki jól az osztálytársival, hanem azért, mert kirúgták
2: az előzőnél ugye kiderül, hogy mindig hazudik a kameráknak, mert UGYEBÁR nem azt mondja, hogy kirúgták
3: biztosra tudom mielőtt valaki belémkötne
Bátyám oda járt a Rèvaiba és tudott az ügyről
Nem beképzelt de Bianka ,Mária és Szinti jobb volt mint enikő,blanka,és aletta
Ez egyértelmú
Szerintem nem beképzelt, hanem buta, éretlen és hisztis.
Amit eddig láttam az X-faktorból, ott úgy viselkedett, mint egy szappanopera hősnője, állandóan sírt, megsértődött - "ne szóljatok most már hozzám!" - vagy az előbbi kettőt végezve kivonult. Nem lehet neki semmit mondani kvázi, ami ellenkezik azzal, amit a kis fejében kialakított, mert rögtön magára veszi, rögtön átmegy világfájdalmas hercegkisasszonyba.
Az elsődleges szempontja nem az volt a versenyzői kiválasztásánál, hogy tehetségesek legyenek, hanem hogy tetsszen neki a stílusuk, az öltözködésük, hogy szimpatikusak legyenek. Erről a három dologról beszélt mindnél először, és csak utána jött a hang. Az egyik kislányt pl. kimondta, hogy elsősorban azért állította fel, mert úgy érezte, nem találná vele a közös hangot, nem tudna vele együttműködni. Nem énekeseket keresett elsősorban, hanem barátnőket, akikkel elcsacsoghat, elmehet vásárolni meg császkálni, ami nagyon éretlen és szakmaiatlan hozzáállás.
A kétszínűsége se tetszik, mindegyik lánynak azt mondta, hogy "te vagy a legnagyobb kedvencem", aztán a nagy részüket értelemszerűen hazaküldte a limit miatt. Nem azzal van a baj, hogy nem vitte őket, mert nem ő találta ki, hány embert indíthat, de arról igenis tehet, hogy hülyítette őket. Hamis bizakodást épített bennük.
Zeneileg is fantáziátlannak és üresnek tartom, nincsen semmiféle tartalom a dalaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!