Star wars mièrt szeretik olyan sokan? Szerintem gyenge
Szerintem meg a Start Trek a gyenege talán a DeepsSpace 9 volt ami jó volt.
Egyébként latin mondás szerint az ízlésről nem lehet vitatkozni.
#2: "...az ízlésről nem lehet vitatkozni."
Maximálisan egyetértek, ugyanis szerintem meg a Firefly volt a legjobb... és a filmipar legnagyobb szégyene, hogy 14 epizód után elkaszálták!
A helyesírás alapján valószínűleg te kérdezted meg a múltkor, hogy mi a különbség a kettő között, mivel szerinted egy tőről fakadnak.
(A kérdezőnek címeztem, ha valaki talán nem értené.)
A Star Wars annyira szar, hogy a világ legnagyobb rajongótáborával büszkélkedhet és bebetonozta magát a mindenkori filmművészetbe, azon egyszerű oknál fogva, hogy megteremtette a hollywoodi kasszasiker fogalmát. Felvirágoztatva a mozit, milliók képzeletét felülmúlva új standardot teremtve.
Persze szerinted szar, mert egy lázadó féreg vagy! :D tipikus: Ami az emberiség többségének tetszik, az neked nem! Mert te különleges vagy! Isten egyik prototípusa... Ismerem már ezt... majd kinövöd... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!