Ha olvastátok Leiner Laura Emlékezz rám című könyvét, akkor mi a véleményetek a végéről?
Szerintem jó, hogy lesz még egy trilógia, én legalábbis nagyon örülök neki. Az, hogy más szereplőkkel lesz, szerintem az is jó. Egy az, hogy Zsombi döntése (hogy a többiek nélkül nem megy el a versenyre) is bizonyítja, hogy milyen összetartó csapat lett belőlük két hét alatt, kettő, hogy nem is lehetne trilógiának nevezni, hogyha ugyanazok a szereplők lennének benne.
Oké persze sok embernek a szívéhez nőtt Hannáék története (nekem legalábbis biztosan), de nem ragadhatunk le csak azért mert hiányozni fognak vagy ilyesmik (nem sértésnek szánom). Meg aztán ott van az, hogy nekem még Linda is hiányzik a Remek!ből, szóval nekem még se kéne szólalnom. Remélem nem fárasztottalak le nagyon! :D
Mivel másokkal folytatódik, így számomra nagyon hiányos volt a vége. Nem ért el akkora átütést, mint a gimivel és a Bexivel. Illetve a 2. résztől hibákat is vétett a túl sok önmarcangolással. Ezektől függetlenül imádtam olvasni, de erőteljes hiányérzetem van. Valahogyan úgy érzem, hogy ezt kellett volna maximálisan lezárni és "ugyanebben az univerzumban" még egy ilyen dobás szerintem ennyire sem fog jól teljesíteni. Persze ne legyen igazam.
Alábbi linken a kritikámat olvashatjátok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!