Mi a max dpi aminek meg van ertelme tudom ez egyén fuggo de amit az ember meg tud ezekelni dpi ben max ként az kb mennyi?
maximum 1000 dpi amit javaslok (én 800-al 1.0 játékbeli sensitivitivel) lényeg amúgy hogy minél alacsonyabb legyen de csak annyira vidd le ami nem korlátoz túlságosan a mozgásban.
Alacsony dpi vel sokkal pontosabban tudsz célozni. Vegyél egy szélesebb egérpadot és egy olyan egeret aminek jó a szenzorja hogy a rántásokat tudja regisztrálni. Olcsó egerek között is van olyan ami képes rá. Kikell próbálni még az üzletben hogy regisztrálja-e a gyors egérmozgást. Van olyan 3000 forintos egér aminek van olyan jó a szenzorja mint egy 30 000 forintosénak csak többet kell matatni én üzletben tesztelgettem őket
kisebb dpi esetén többet kell mozgatnod a karodat ugyan akkora monitoron való mozgásért. Ez jó lehet, ha nagy helyed van, szereted a nagy karlendítéseket, na meg sok FPS játékot játszol, mivel a nagy mozgással viszonylag pontosabban tudsz lőni, nem lesz akkora hátrány, ha 1,5 cm helyett 1,54 cm-rel viszed odébb a célkeresztet.
Magasabb dpi-vel adott területen mozgatva az egeret hamarabb körbe tudsz fordulni, elmozdulni stb.
Nekem pl 3200 dpi-vel megy az egerem, ami nekem kényelmes, de régen fps játékoknál, főleg ha mesterlövésszel akartam menni, le kellett nyomnom 2400-ra, mert túl érzékeny volt és nem tudtam elég pontosan odahúzni az egeret. Ezzel szemben viszont egy rpg-nél pont hogy jobb volt a magas dpi, mert hamarabb meg tudtam fordulni.
Sokminden függ attól, milyen típusú játékkal játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!