Mit egyen az ember, hogy a széklete ne legyen bűzös?
Az egészséges dolgokat. Tojás, zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek... De ezektől nem szabad megválni, sok energiát adnak, szükség van rájuk.
Az ürülék amúgy, bármit eszel kellemetlen szagú. Inkább azt kéne kitalálni, hogy a levegőt mivel tedd illatosabbá székelés után.
Ha rendben az emésztőrendszered, (gyomrod, májad, epéd, hasnyálmirigyed) nem alkoholizálsz, módjával étkezel és mindennap, lehetőleg a reggeli órákban van székleted, akkor az nem lesz annyira ordenárén büdös, hogy újra kelljen festeni utána a lakást, bármit eszel.
Különösen, ha miközben trónolsz a klotyón lehúzod a produktumokat menet közben.
Passz, én már sokféle étrenden voltam, de sosem volt kirívóan büdös, csak olyan normális, nyilván nem illatos vagy tökéletesen semleges, de szolid, jól elviselhető.
Valaki írta a húst és a tejtermékeket, azt én mindig alacsonyan tartom, de régen tejtermék még sok volt és akkor sem volt semmi ilyen gondom.
Gondolom, van egy egyéni rész s jobb, ha rendesen, viszonylag egészségesen eszik az ember, de igazi, tényszerű támpontokkal még sosem találkoztam e téren. Arról már olvastam hipotézist, hogy hogyan kell enni, ha nem akarunk szellenteni (tuti ott is van egyéni tényező is azért) s az nálam be is vált. De székelés... Az egy misztikus kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!