Családotokkal kapcsolatban voltak ilyen gondolataitok?
Egyre gyakrabban és egyre erősebben tör fel bennem ez a kérdés, hogy mit keresek én ezekkel az emberekkel együtt? Miért ők a szüleim, családom.
Állandóan veszekszünk és mindig én állok az értelmesebb oldalon. Ez a problémánk gyökere, hogy a családom nagy része, fantáziátlan, tehetségtelen. Semmit sem tudnak jól kihasználni. Semmit.
Állandóan ordibálnak, veszekednek ezekbe keveredek bele én is. Nagy nehezen felépítek többnyire magamban valami idillt azt ők mindig szétzúzzák, beletenyerelnek. anyám semmilyen kritikát nem tűr meg.
Gyakran azt is érzem, hogy teljesen idegenek ezek az emberek. Már semmit nem jelentenek nekem. Tudom hogy a családtagjaim de ha rájuk nézek idegeneket látok.
Azt érzem hogy a családom visszafog, visszatart. Semmi normális nem történik a családomban. Jó kirívó vagy aberrált eset nincs csak ilyen "átlagosnak mondható" problémák.
Már többször kaptam pánikrohamot tülök.
Alig várom, azokat a napokat, órákat amiket nélkülük tudok eltölteni. Mellettük úgy érzem megőrölök, megfulladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!