Nektek vannak agresszív gondolataitok?
Egy helyen dolgoztam, ahol fent volt tartva egy alaphangulat, ami miatt igencsak agresszív voltam. Ekkor sokszor gondoltam ilyen dolgokra 1-2 személlyel kapcsolatban. Már máshol dolgozom és full nyugi vagyok.
Függ a környezettől is.
Van önkontrolod, erről kérdezett tegnap emberisten. Nem csak önkontrol van nálad, hanem utána a bűntudat. Gondolatban nem ismernek az emberek, ezért tartanak kedvesnek. Emese most a tudatalattiról beszélne, hogy valld be, szívesen felrugnád a nénit, de müködik az önkontrol, ez tesz minket tettben kedves emberekké, gondolatban meg nemigen jellemző...Emese, elég volt! :)
Köszönjük Emese!
Szoktak lenni, de emiatt nem tartom magam agresszívnak, mert olyan helyzetekben jön elõ az ilyen gondolat, amikor nagyon felbosszant egy viselkedés, tehát nem ok nélkül. Akkor lenne baj, ha ok nélkül kezdene el valaki verekedésrõl fantáziálni:D
Gondolom az az oka, hogy külsõleg félénk, önmegtartóztató vagyok, elfojtom a haragom legtöbbszõr, ezért csak gondolatban sūl ki. Szerintem aki ki mondja amit gondol, kifejezi azt, ha másokkal baja van, az nem fantáziál errõl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!