Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is vannak néha ilyen...

Nektek is vannak néha ilyen gondolataitok?

Figyelt kérdés

Van, hogy ülök pl egy kávézóban, nem messze tőlem egy másik fiatal nő, és elgondolkozom, vajon mi a neve, majd jön az a fura érzés, hogy ő tudja a nevét, én pedig nem, és soha nem is fogom tudni. Ez csak olyan pár másodperces eszmefuttatás, gyorsan elmúlik.

Vagy ruhaboltban járok, nézem a dolgokat, és arra gondolok, „ezt majd valaki megveszi”, és egy pillanatra elképzelem a szituációt.

Vagy nézek egy tájat, és arra gondolok, mi van a hegyeken túl. És eszembe jut, hogy azok az emberek, akik ott élnek, tudják. És én nem.

Ilyenkor mindig olyan szomorú leszek. Olyan, mint felismerni a saját korlátaim, szembesülni azzal, hogy nem lehetséges minden.

Először kisgyerekként éreztem ilyet. Egy alkalommal, amikor 3 évesen a fotelből ugráltam a kanapéra abban a hitben, hogyha elég gyorsan csapkodok közben a kezemmel, akkor majd tudok repülni.

Néztem közben magam a tükörben, és szent meggyőződésem volt, hogy egy pillanatra repültem (álmomban nagyon gyakran tudok, és máig bennem van az a fura fájdalom ébredés utáni felismeréskor, hogy valamiért nem megy).

Illetve ugyanennyi idősen mikor tudatosítottam, hogy egyszer meg fogok halni (Addig ugyanis azt hittem, hogy a lányok halhatatlanok, és csak a fiúk halnak meg. Őket gyerek ésszel valahogy nem sajnáltam)

Beteges ez?

L

2017. aug. 3. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
❤️️
2017. aug. 3. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek vannak hasonló gondolatai, de ennyire a részletekkel foglalkozni nem éri meg. Ha az egész világot körbejárhatnád és mindenkinek a nevét tudnád az csak egy csomó felesleges tudás lenne. Foglald le magad, hallgass zenét út közben c: A halál meg az élet része, az örökké alvás biztos nem lehet rossz.
2017. aug. 3. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Emlékeztet egy álmomra, amire nem emlékszem.
2017. aug. 3. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Dreamers

They never learn

They never learn

Ennyire talán nem, de néha én is szoktam olyasmiről álmodozni, ami nem történhet meg, és néha engem is elszomorít.

2017. aug. 3. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Úr isten.

Kiváncsi vagy valamire megkérdezed.

Látni akarod mi van a hegyen túl akkor kerítesz alkalmat hogy elmenj és megnézd.

Jah, valószínüleg a boltban lévő tárgyakat megveszik. Inkább belegondolni nehéz mennyi ember veheti meg mennyi féle céllal, és milyen sok végkimenetele lehet mire tönkremegy.

Szerintem nem beteges, hanem egyszerűen rengeteg szabadidőd van. És mellé fogalmad sincs hogy mit akarsz kezdeni a világban, vagy hogy hogyan derítsd ki.

2017. aug. 3. 23:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen gondolataim.

Szerintem nem beteges

2017. aug. 4. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tereld el ezeket a gondolatokat fontosabbakkal
2017. aug. 4. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Velem az szokott lenni néha, hogy a boltban ha az előttem vásárló ott hagyja a kasszában a nyugtát, akkor fizetés után elhozom az enyémmel együtt és megnézem mit vett. Ebből próbálom kitalálni, milyen ember lehet. Például ha vesz egy rekesz sört meg chipszet, akkor úgy képzelem, hogy fiatal, egyedülálló férfi és vagy magának vásárol vagy a haverokat hívja át estére. Ha egy rakás alapélelmiszert vett, inkább egészségesebb dolgokat, de mellette vannak a listán csokik, édességek is, akkor biztos családi bevásárlás volt, azokat meg a gyerekeknek vette. És így tovább... :) Néha nagyon fura kombinációk vannak a nyugtákon és ilyenkor elfilózok rajta hazáig, hogy vajon ez az ember mire készül ezekkel a cuccokkal? :D
2017. aug. 4. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel, kell az embernek ilyesmikről gondolkodnia. Én néha azzal szórakozom, hogy a környezetemben lévő idegeneknek nevet adok. :D
2017. aug. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!