Rocket league szemétség szerintetek? (Több lent)
Figyelt kérdés
Az történt hogy conpetitive meccset játszottam eljött az overtime. Elindultam előre egyik ellenfél se jött akkor gondoltam megpróbálom rá lőni a kapura. És bement. Ekkor felpörgött a chat és elkezdték irogatni hogy fa.. off/you! Töbször is. Ekkor megkérdeztem My fault? (Én hibám?) És erre : YES U HAVE PROBLEM?. Ez történt. Szerintem sem volt a legszebb dolog de azért ennyire? Szerintetek?2018. márc. 21. 19:20
1/2 anonim válasza:
Mármint az volt a bajuk, hogy hagyták, hogy gólt lőj nekik?
2/2 anonim válasza:
Mi az, hogy nem volt a legszebb dolog? Mikor a játéknak, főleg a kompetitív módnak az a lényege, hogy nyerj. Ezért persze, hogy kihasználod az alkalmat amíg nem figyelnek. Szerintem jól tetted, nem kell ilyenekkel törődni, én ezért nem is nézem a chatet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!