Az gáz vagy szemétség tőlem (15/L) ha felállt neki és nem hagytam hogy megcsókoljon vagy bármi mást csináljon velem?
Szerinted gáz?
Úgy érzed, hogy hibáztál?
Nekem is rosszul esik, ha nem jössz ide és nem pippantasz le azonnal.
Mondanám, hogy a szomszéd kutyáját is le kellene cumizni, de már biztos aludnak.
Most akkor szemét vagy, ha nem fogsz mondani?
Táncolni vagy dugni mentél oda?
Bánod, hogy nem dugtak meg?
Tegyük fel, hogy tetszik, tegyük fel, hogy kívántad.
Akkor is, milyen ez már?
Akárki mást is lekapott volna.
Ha csak a szex érdekel, akkor gáz, amit csináltál.
Jó, lehet vannak olyan történetek, hogy egy wc-ben ismerkedett meg egy lány a férjével és még 5 másikkal, s azóta is babájuk van. De nem ez a jellemző.
Azzal szexelsz, csókolózól, akivel akarsz és lehet. (és akkor amikor akarsz).
Ne más mondja már meg.
Lehet szex után is ismerkedni. De miért gáz, ha nem akarsz valamit?
Mit foglalkozol vele, hogy rosszul esett-e neki? A válasz egyértelműen igen, de azzal, hogy ő ilyen szándékkal odament hozzád, tudhatta, hogy az elutasítás benne van a pakliban. Majd lesz lány, aki nem utasítja el.
15 évesen nem kéne kalandokba bonyolodni olyasvalakikkel, akiket pár perccel azelőtt ismertél meg. Majd, ha lesz valamivel több, valódi magánéleti tapasztalatod és átértékeled a nézeteidet, ráérsz ilyesmiket csinálni. Szerintem jobb, hogy volt annyi tartás benned, hogy nem dobtad oda magad neki egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!