Szerintetek kifog jönni valaha is a The Last Of Us 2 (márha lesz) PS3-ra? Elég nagy szemétség lenne hacsak PS4-re jönne ki.
valamivel el kell érniük hogy megvedd a konzolt
ez marketing, ami inkább szemétség mint parasztság
a parasztság az ha valaki főzelékébe fingasz
Én mondok neked jobbat :D
Final Fantasy XV bejelentették amikor még csak a ps3 volt...
Évekig hallgattak róla most mikor jött a ps4 bejelentették hogy csak ps4/xone re lesz
NAH ez a szemétség :D
Az a szemétség, hogy a LoU-t eleve nem adták ki PS2-re, PS1-re, Commodore 64-re, Atari 2600-ra, stb.
De szemetek ezek a fejlesztők! XD
Most komolyan?
Azért szemétség, mert neked nincs PS4-ed?
Nekem sincs, és egy darabig (amíg nem adják ki a PS4 második, javított generációját) nem is lesz.
Na, majd akkor játszok a LOU2-vel. Addig meg tökéletesen elvagyok azzal a ~900 játékkal, amit eddig és még a jövőben talán kiadnak PS3-ra.
"direkt az újabbakra adják ki a jobb játékokat"
Azt ne felejtsd el, hogy ahhoz, hogy jobb játékot adjanak ki, ahhoz jobb hardver is kell.
Szerinted milyen játékok lennének manapság, ha nem fejlesztették volna a hardvereket, és még ma is PS1-es gépre írnák őket? Szerinted a LoU lenne ennyire látványos?
Valamint, ha a PS1 vagy PS2 élettartamából indulunk ki, akkor ha ma veszel egy PS4-et akkor a 6-8 év múlva megjelenő játékokkal ugyanúgy tudsz majd játszani, ugyanazon a PS4-en. Ellenben, ha ma veszel 130-ért egy Gamer PC-t akkor vajon a 3-4 év múlva megjelenő játékokkal tudsz majd ugyanúgy játszani rajta?
A PS3 kiadásakor erősen veszteséges volt a gyártás. A Superslim verzió gyártása volt csak nyereséges. A Sonynak a nyereséget a játékeladásokból befolyó bevétel jelentette. A PS4-ről még nincsenek számadatok, de erősen kétlem, hogy az előállítási költség 300-350$ alatt lenne.
Lényeg a lényeg, ez nem szemétség, egyszerűen csak fejlődés.
#8 hát igen, nem tetszhet minden mindenkinek, lehet hogy 95%-nak tetszik, de lesz 5% akinek nem
én a GTA V-el voltam így, megvettem, nem nyújtott akkora élményt mit vártam, eladtam, kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!