Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek kifog jönni...

Szerintetek kifog jönni valaha is a The Last Of Us 2 (márha lesz) PS3-ra? Elég nagy szemétség lenne hacsak PS4-re jönne ki.

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? :(

2014. jan. 21. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
ki kell hogy ábrándítsalak mivel a következő Uncharted is már csak PS4-re lesz, plusz eddig fel sem merült nagyon a Last of Us 2 ötlete, szóval ha lesz valaha akkor jó pár év múlva és majdhogynem 100%-os bizonyossággal PS4-re lesz
2014. jan. 21. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Akk meg kell vennem majd a PS4-et hogy játszhassak?! Parasztok ezek a fejlesztők...
2014. jan. 21. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:

valamivel el kell érniük hogy megvedd a konzolt

ez marketing, ami inkább szemétség mint parasztság

a parasztság az ha valaki főzelékébe fingasz

2014. jan. 21. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Én mondok neked jobbat :D

Final Fantasy XV bejelentették amikor még csak a ps3 volt...

Évekig hallgattak róla most mikor jött a ps4 bejelentették hogy csak ps4/xone re lesz

NAH ez a szemétség :D

2014. jan. 22. 01:57
 5/10 TaKy99 ***** válasza:
70%

Az a szemétség, hogy a LoU-t eleve nem adták ki PS2-re, PS1-re, Commodore 64-re, Atari 2600-ra, stb.

De szemetek ezek a fejlesztők! XD

Most komolyan?

Azért szemétség, mert neked nincs PS4-ed?

Nekem sincs, és egy darabig (amíg nem adják ki a PS4 második, javított generációját) nem is lesz.

Na, majd akkor játszok a LOU2-vel. Addig meg tökéletesen elvagyok azzal a ~900 játékkal, amit eddig és még a jövőben talán kiadnak PS3-ra.

2014. jan. 22. 14:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem az a szemétség hogy nekem nincs ps4-em, hanem az hogy mindig jelentetnek meg újabb verziókat, csupán a profit kedvéért, és direkt az újabbakra adják ki a jobb játékokat. EZ szemétség, de érthető kedves felettemkommentelőember
2014. jan. 22. 14:56
 7/10 TaKy99 ***** válasza:
55%

"direkt az újabbakra adják ki a jobb játékokat"

Azt ne felejtsd el, hogy ahhoz, hogy jobb játékot adjanak ki, ahhoz jobb hardver is kell.

Szerinted milyen játékok lennének manapság, ha nem fejlesztették volna a hardvereket, és még ma is PS1-es gépre írnák őket? Szerinted a LoU lenne ennyire látványos?

Valamint, ha a PS1 vagy PS2 élettartamából indulunk ki, akkor ha ma veszel egy PS4-et akkor a 6-8 év múlva megjelenő játékokkal ugyanúgy tudsz majd játszani, ugyanazon a PS4-en. Ellenben, ha ma veszel 130-ért egy Gamer PC-t akkor vajon a 3-4 év múlva megjelenő játékokkal tudsz majd ugyanúgy játszani rajta?

A PS3 kiadásakor erősen veszteséges volt a gyártás. A Superslim verzió gyártása volt csak nyereséges. A Sonynak a nyereséget a játékeladásokból befolyó bevétel jelentette. A PS4-ről még nincsenek számadatok, de erősen kétlem, hogy az előállítási költség 300-350$ alatt lenne.

Lényeg a lényeg, ez nem szemétség, egyszerűen csak fejlődés.

2014. jan. 22. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem mit esznek rajta annyian...megvettem,csalódtam,eladtam. Uncharted 3 jobb volt. (Szvsz)
2014. jan. 26. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 hát igen, nem tetszhet minden mindenkinek, lehet hogy 95%-nak tetszik, de lesz 5% akinek nem

én a GTA V-el voltam így, megvettem, nem nyújtott akkora élményt mit vártam, eladtam, kész

2014. jan. 26. 19:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Aki szereti beleélni magát a "világvégés" sztorikba (pl én) annak jó csemegézni való a The Last Of Us, vagy akár a Walking Dead The game vagy akármi. Én ilyen "zombi" fan vagyok.
2014. jan. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!