SuperCsajszix3 kérdése:
METIN2 alvás mód, hibernáláskor kifagy?!
Figyelt kérdés
Az lenne kérdésem hogy játszom a Metin2-vel pontosabban a Magic Time Two szerveren, de ez nem annyira fontos szerintem. Szóval este/éjszaka futva szoktam hagyni játékot (boltolok) és alvó állapotba vagy hibernálásba teszem, nem tudom melyik lenne jobb? de ez mindegy is, csak az fut és igy teszem be alvó vagy másikba. És mikor reggel bekapcsolom gépet és rámegyek van hogy fekete képernyőt dob be, és egyből ki is dob.De jobb esetben be adja játékot, csak látom hogy minden lefagy fagyva..semmi nem mozog, és 5-10 percen belül kidob. Ha nem rakom módba, akkor is van hogy ezt csinálja...mi lehet a baja? előre is köszönöm :D2017. júl. 14. 20:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!