Mi a jellemzőbb? Moba vs Mmorpg.
tuladjonképpen a mobák átvették a hatalmat az utóbbi években
Dekaronból 1000 óra,Silkroadból kb 300, Vindictusoztam is kb fél évet,most Guild Wars 2 megy, abból 1500 van, de lesz több is
a mobák alapból nem jönnek be
ui.:mmorpg-n kivűl meg az fps-t szeretem még
cod2 3000, cod4 500 óra, ha csak a multit vesszük
a többi fps-el csak singleztem
Everquesttel kezdtem (kb. 300 óra), a világ miatt átváltottam WoW-ra, ott aztán le is horgonyoztam vagy 3000 órára. Szintén a világ miatt ment még a LOTRO 1200 órát, a kiváló insták/raidek miatt a RIFT 500 órát.
A MOBA-k mindegyikét kipróbáltam 10-12 órán át, de borzalmasan primitívnek tartom mindegyiket (mondom ezt úgy, hogy sok real-time stratégiát és Diablo-féle ARPG-t is toltam). 45 percen keresztül kattintsak 5000-et, hogy a végén minden fejlesztésem elvesszen, és a következő meccsen kezdhessem az egészet elölről? És mi a jutalom? SKINEK??? Komolyan? Nem, kösz, én már kinőttem az ilyesmiből.
Én MMO-val kezdtem. Kiskoromban sokat játszottam Maplestory-val, mert pár haverom is játszott. Kb. 1000 óra.
Majd egyetemen kezdtem el LoLozni, mert szobatársaim is játszottak. Sosem ragadott meg a játék, egyedül nem is játszottam vele soha, csak haverokkal. Kb. 1000 óra. Kipróbáltam a HotS-ot meg a DotA-t is, de azok se igazán tetszettek, és a környezetemben nem játszotta senki se.
Aztán áttértem a Path of Exile-ra. Előtte talán a Titan Quest volt az egyetlen ARPG, amivel sokat játszottam. Kipróbáltam a Diablo 3-at is haverom accountján, de az nem jött be. PoE-n most tartok kb. 2-3000 óránál és mostanában ha játszom, akkor csak azzal játszom.
MMORPG-vel kezdtem, aztán tértem át a MOBAkra. WoWon kívül nem sok MMO volt, ami tetszett (nem a WoWval kezdtem, volt előtte 9Dragons meg Flyff korszakom is), az meg unalmasá vált a törtszervereken való kínszenvedés miatt (akkor még 13-14 voltam, anyámék nem engedtek előfizetni rá).
Kb. 2012-ben találkoztam először a MOBAkkal, akkor még tetszettek, újdonság volt a számomra, de ma már tucatklón mindegyik (egymást másolják).
Most meg Overwatchozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!