Újratelepítettem a lol-t, viszont az alábbi problémák jöttek elő, tudtok benne segíteni? (lent)
Újratelepítettem, mert nem tudtam bejelentkezni (piros szöveggel valami olyasmit írt, hogy ellenőrizzem le a szervereket, hogy jók e o.O). Aztán letöröltem és újratelepítettem. A telepítő elindult fel is telepítette. Aztán elindítottam a lol, viszont az meg nem indul el hanem kijött a logo és lefagyott. Gyors gép resi, elindult. Kliens, lol logo körülötte betöltési kör forgott, nem történt semmi. Rendszergazda elindítással semmi. Mondom ba**ok rá, elindítottam 10 perccel később. Elindult, lefrissített. Kijött vmi kép, hogy frissült a kliens ha ezt a képet látod olvasd el a gyakorit, persze semmit nem segített. Aztán kixeltem és újra bejött a kliens lol logo körülötte betöltési kör forog... Na most mit csináljak?
Bocs, hogy leírtam az egész történetet, szinte szóról szóra, de gondoltam segíthet, ha részletesen leírom.
"piros szöveggel valami olyasmit írt, hogy ellenőrizzem le a szervereket, hogy jók e o.O"
Miért nem ellenőrizted akkor őket? Tuti nem nálad volt a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!