Lolosok! Szerintetek adc Ziggs mellé ki a legjobb support?
Figyelt kérdés
És miért?2017. ápr. 4. 01:23
1/17 anonim válasza:
Tank Varus, csak hp regent vegyél neki.
2/17 Racsni01 válasza:
Adc Ziggs az ilyeneket kéne helyből kib*szni az egész játékból örök DNS bannal. Kár hogy nem találták még fel.
3/17 anonim válasza:
egy ilyen troll értelmetlen adc mellé egy tank aniviat kell építeni.
4/17 anonim válasza:
Amúgy az ilyen marharépák miatt mint a kérdező nem supportolok már SR-en, inkább aramozok.
5/17 A kérdező kommentje:
Te jó isten, több profi diamond játékos is játszik Adc Ziggs-t.
Minek válaszolnak totál noobok?
2017. ápr. 4. 17:16
6/17 A kérdező kommentje:
Látom nem követitek a metát, valamint esport eseményeket sem néztek.
Én valódi lolosokat kérdeztem, nem olyanokat akik még rankeden sem mehetnek.
2017. ápr. 4. 17:25
7/17 anonim válasza:
Amire te gondolsz, az APC Ziggs...
8/17 anonim válasza:
Adc :D
Épp mondtam volna,hogy az apc :P
Amúgy szerintem egy tanky,hookos supp
Leona,blitcz,nau,thresh..
9/17 anonim válasza:
Nyilván apc Ziggsre gondolsz, nem értem, miért kezdett szidásba. Most az "adc" szerepben AP-re épített Ziggs viszonylag erős, elég egyértelmű szerintem..
Én elsősorban tankokkal vinném, Leona, Blitz, bár egy pl. Malzaharral se lehet rossz.
Itt alul van egy olyan rész, hogy "Support Champions that Synergize well with Ziggs", nem mindig érdemes erre hagyatkozni, de a statisztika néha segíthet :)
10/17 anonim válasza:
Más is nevezte már adc ziggs-nek, mivel adc szerepben játszák, de ez szerintem is helytelen, mert nem AD. Ettől függetlenül eléggé sejthető volt, hogy erre gondolt a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!