Lesz valaha még metin3?
Ha metin1 volt, metin2 van, akkor lesz metin3?
A metin2 2009-2011ig volt nagyon élvezetes,a fél gyerekkorom ráment. Próbálgattam újrakezdeni, de már nem azt a feelinget adja sajnos mint régen.
Metin2 utálók kíméljenek! :)
"Próbálgattam újrakezdeni, de már nem azt a feelinget adja sajnos mint régen."
Nem is fogja. Minden új játéknak megvan a varázsa. A metin meg sajnos pont olyan, hogy a kezdetek élvezetesek, de aztán bejön a kemény szintezés és farmolás Lv 20-tól Lv 120-ig.
Metin3 lesz-e. Nem hiszem. A 2-t fejlesztik, szinte 2 hetente jönnek ki frissítések és újítások.
Nem hiszem.
Én is játszottam 13-15 éves koromban a Metin2-vel, amikor még tényleg sokan tolták. Ma viszont lehetetlen olyan szervert találni, ahol még azt lehet mondani, hogy sokan játszanak. Az emberek 90%-a egyszerűen megunta a játékot, mert hát valljuk be, nem élvezetes. A Metin2-vel az a legnagyobb probléma, hogy iszonyat monoton. Pár felszínes, gagyi küldetés mellett semmi mást nem lehet csinálni, mint mobokat ölni órákon, napokon, hónapokon keresztül. Ráadásul ez a monoton játékmenet emellett kics szettül időigényes. Minden 10. szinthez annyi idő kell, mint az azt megelőző szintekhez együttvéve. Azaz Lvl. 70-ről 80-ra felmenni annyi idő, mint Lvl.1-ről 70-re.
Én is azért hagytam abba, mert egyszerűen meguntam az egészet. Emellett nekem nem jön be, hogy a fizetős játékosok hatalmas előnyben vannak mindenkivel szemben, és olyan cuccaik vannak, amik egy normális de nem fizetős játékosnak elérhetetlenek.
Az egész játékra (beleértve a játékélményt, grafikát, térképeket/területeket, stb.) azt lehet mondani, hogy egyszerűen monoton. Pont ezért nem lesz Metin3 se.
Próbálták a különböző privát szerverek feldobni a játékot úgy ahogy lehet, de sajnos ezek sem értek el valami nagy sikert, mert 100 metinezőből 90 végleg megunta az egészet. A maradék játékosok meg szét vannak szóródva a különböző privát szerverek meg a hivatalos szerver között. Ráadásul maga a játék eléggé "kezdetleges". Se ugrani se mászni, se úszni nem lehetett benne, ez pedig egy modernebb játékban kb elképzelhetetlen. Valamint a Metin2 már a megjelenése után sem volt annyira közkedvelt, kb alsó-középmezőnyben volt.
Ennek keretében tuti nem lesz Metin3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!