Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearthstone: lesz valaha...

Hearthstone: lesz valaha balansz a kasztok között?

Figyelt kérdés
szóval hihetetlen hogy némelyik ellen semmit nem lehet csinálni, szerintetek lesz valaha olyan, hogy ezt helyrehozzák? vagy eleve nem is akarják, hanem direkt csinálják igy(összeesküvés-elméletek rulez :D )
2017. márc. 16. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne? Bármilyen kasztot győztem már le jópárszor, többféle karakterrel is.
2017. márc. 16. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de te vagy a béna...
2017. márc. 16. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl van lihegve ez a meta-kérdés, meg a kasztok erőssége. Múltkor olvastam, hogy az elitbe tartozó játékosok kb. 60%-os győzelmi aránnyal rendelkeznek. Ehhez több száz órát kell eltölteni, millió paklit összeállítani és tesztelni. Aztán jön egy hülyegyerek, és a bajnok meta paklidat rommá veri a random miatt.
2017. márc. 16. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
miért lennék béna? :) köztudott hogy minden új kieggel 2-3 olyan meta decket össze lehet rakni ami dominál
2017. márc. 16. 12:01
 5/7 Saitama98 válasza:
Ha engem kérdezel, soha nem lesz balance. Az a baj, hogy amíg a játék kb. több mint 70%-a RNG-n múlik, addig nem lesz balance, és szinte mindegy milyen jól játszol vagy milyen paklival, jön egy noob akinek hatalmas mákja van és elver, pedig lehet, hogy végig nagy hibákat követ el. És ez egyre rosszabb lesz, Állítólag az új kiegekben, ebben a mammut évében, lehet, hogy kiveszik a direkt damage-t szóval kb. majdnem minden véletlenszerű lesz. Szerintem ennyi erővel pokerezek egyet, ugyan ott vagyok sőt... Már egy jó ideje csak a questeket csinálom meg azt se értem minek, nagyon rossz irányba halad a játék pedig mennyire szerettem... Van egy új kártya játék amit most fognak release-elni, állítólag az olyan, hogy ha tényleg jól játszol akár 70-80% győzelmi arányok lehetnek. (Gewnt a neve) De hát ízlések és pofonok. :D
2017. márc. 19. 01:53
 6/7 Saitama98 válasza:
Gwent a neve bocsánat elírtam, hogy itt nem lehet szerkeszteni..
2017. márc. 19. 01:53
 7/7 A kérdező kommentje:

hát meglátjuk az új kieg után mi lesz, remélem nem fog arra sarkallni mint sok más embert, hogy abbahagyják de hát akkor annyival többet gw2-zök :')

köszi a választ

2017. márc. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!