Magyarországon lesz valaha jövője az E-sportnak valamilyen formában? Ha igen a mostani játékokban kell gondolkozni, vagy inkább a jövő játékaiban amelyek jóval fejlettebbek? Ti mit gondoltok?
külföldön sincs.
20év felett senkit nem érdekel, aki elmúlt 20éves, csak pénzért reklámozza.
Soha nem lesz sport egy olyan dolog, ahol csalni lehet egy gomb lenyomásával, mivel a forráskód titkos.
Az, hogy vannak hatalmas versenyek, ahol a legjobb csapatok a fejlesztőcégnek dolgoznak, kicsit bundagyanús.
ééértem, szóval "élsz-halsz" a videojátékért, ezért 0-24ben játszanál. nem telne bele 3 hét és megunnád az is biztos. Nem változatos egyáltalán. vegyük pl. csgot:
amikor versenyeznek kb 6 pálya van, amin játszanak. tehát gyakorláskor neked is ezt a 6 pályát kell nyomni 0-24be, ugyan azzal a kb. 8 fegyverrel (glock, usp, awp, ak, m4, m4a1, tec9, 5-7) Én is csgozom néha, három meccs sorozatban és megunom. Egyébként is, majdnem minden 13 éves aki valaha is játszott valamilyen esport játékkal az maga is nagy esportos akar lenni.
egyébként nem valószínű, hogy a közeljövőben elfogadják mo-n az esportot sportnak. Itt még a begyöpösödött emberek élnek, mindegy, csak ne változzon semmi, ne legyen semmi új. Nem mondom, hogy valóban sport lenne ez, bár taktikázni kell, ügyesnek is kell lenni, gyorsnak is, de valahogy nekem a sportban valami élőnek is kell lenni. persze ez magánvélemény.
Ezt a jövő játékai baromságot nem is értem.
hol nézzek meg? jah, a neten. Az mind reklám. Értelmes ember nem játszik vele.
De, ha látsz 20éveset játszani kérdezd már meg, mit próbált még ki?
Van autója, motorja, barátnője, kutyája? paintball-t próbálta már? Nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!