Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin 2-ben halászattal...

Metin 2-ben halászattal segítene valaki?

Figyelt kérdés
Tudom-tudom... "Ne játsszak ilyen sz*rokkal". :D El se kezdjétek. Nekem tetszik. Ha van rá időm, meg kedvem hozzá, el lehet vele ütni az időt. Na de a kérdés része... Valaki, aki tapasztaltabb a játékban, segítene azzal, hogy mit mennyiért lehet beárazni? Igen, most event van, és minden esik össze-vissza. De úgy általánosan kérdezem, hogy gyöngyök, kagyik, meg hasonlók, milyen árban vannak? A kagylókat mennyire érdemes próbálni nyitogatni? Kifizetődőbb, ha magát a kagyit adom el 1-1,5 misiért, vagy próbáljak szerencsét, hátha lesz benne egy értékesebb gyöngy? Nagyjából ez lenne a kérdés. Segítséget kérnék abban, hogy mi mennyit ér, és mennyire éri meg nyitogatni. Ja meg hogy mennyit kell várni amikor megjelenik a fejem fölött a hal ikon? Mert tök lutri hogy mikor fogadja el nekem. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! :D

2017. júl. 4. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, melyik szerver.

Egyébként nem éri meg kinyitni mert általánosságban többet buksz rajta, mint nyersz, csak akkor nyitogasd ha kell fejlesztő tárgy.

2017. júl. 5. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

A kagylók/gyöngyök ára szerverenként eltérő, és hetente változó. Nehéz megmondani. A legegyszerűbb az, ha CH1-en körbenézel a piacokon. És itt a sárga/kék/piros "nagy piacokra" gondolok. Nézd át a boltokat CH1-en, és írd fel az árakat.

Kagyló nyitás: Ha nagyon pénz kell, akkor inkább eladni érdemes, hiszen az fix bevétel. Ha annyira nem sürgős a pénz, és szeretsz kockáztatni, akkor érdemes nyitni. Szerencsétől függ. Régen egy fehér gyöngy akár 40-50 milliót is ért, manapság már nincs akkora ára. Nekem volt, hogy 10 kagylóból semmit se kaptam, de olyan is volt, hogy akár 3-4 gyöngy is jött.

A horgászat várakozási ideje általában 2-3 másodperc, ezt számold magadban. De ez is halfajonként eltérő, ezért érdemes varázsgömböt használni.

Pontosabban:

Név Idő (s.)

Süllő 2

Fogas 3-4

Mandarinhal 2

Lazac 2

Harcsa 2

Pisztráng 2

Kis hal 1-2

Ponty 2

Amúr 2

Lótuszhal 3

Hajfestékek 2

Arany gyűrű 2

Díszcsík 4-5

2017. júl. 5. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból gyorsan körbenéztem, amennyiben eredeti GF szerverre gondolsz. Continuum szerver jelenleg:

kagyló: 400-500k

fehér gyöngy: 10-12 millió

kék gyöngy: 2-3 millió

vörös gyöngy: 1-2 millió

Ezeket nézve nem nagyon éri meg nyitni. Egyedül a fehér gyöngy ér valamit, de az se sokat. Szomorú ezt látni, régen ezeket a gyöngyök 15-25 millió között mentek, a fehér pedig bőven 30 millió felett volt. Ekkora voltak igazán érdekesek a húzások... :) Szóval szerintem add el a kagylókat.

2017. júl. 5. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! :) És így utólag válaszolva, bocsi, hogy elfelejtettem megemlíteni, continuum szerverre gondoltam igen :D Köszi szépen még egyszer :D
2017. júl. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!