Metin 2-ben halászattal segítene valaki?
Kezdjük ott, melyik szerver.
Egyébként nem éri meg kinyitni mert általánosságban többet buksz rajta, mint nyersz, csak akkor nyitogasd ha kell fejlesztő tárgy.
A kagylók/gyöngyök ára szerverenként eltérő, és hetente változó. Nehéz megmondani. A legegyszerűbb az, ha CH1-en körbenézel a piacokon. És itt a sárga/kék/piros "nagy piacokra" gondolok. Nézd át a boltokat CH1-en, és írd fel az árakat.
Kagyló nyitás: Ha nagyon pénz kell, akkor inkább eladni érdemes, hiszen az fix bevétel. Ha annyira nem sürgős a pénz, és szeretsz kockáztatni, akkor érdemes nyitni. Szerencsétől függ. Régen egy fehér gyöngy akár 40-50 milliót is ért, manapság már nincs akkora ára. Nekem volt, hogy 10 kagylóból semmit se kaptam, de olyan is volt, hogy akár 3-4 gyöngy is jött.
A horgászat várakozási ideje általában 2-3 másodperc, ezt számold magadban. De ez is halfajonként eltérő, ezért érdemes varázsgömböt használni.
Pontosabban:
Név Idő (s.)
Süllő 2
Fogas 3-4
Mandarinhal 2
Lazac 2
Harcsa 2
Pisztráng 2
Kis hal 1-2
Ponty 2
Amúr 2
Lótuszhal 3
Hajfestékek 2
Arany gyűrű 2
Díszcsík 4-5
Kíváncsiságból gyorsan körbenéztem, amennyiben eredeti GF szerverre gondolsz. Continuum szerver jelenleg:
kagyló: 400-500k
fehér gyöngy: 10-12 millió
kék gyöngy: 2-3 millió
vörös gyöngy: 1-2 millió
Ezeket nézve nem nagyon éri meg nyitni. Egyedül a fehér gyöngy ér valamit, de az se sokat. Szomorú ezt látni, régen ezeket a gyöngyök 15-25 millió között mentek, a fehér pedig bőven 30 millió felett volt. Ekkora voltak igazán érdekesek a húzások... :) Szóval szerintem add el a kagylókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!