Nem azért de a mass effect andromedaban miért ilyen rondák a karakterek?
a Dragon Age Inquisitionben szerintem szebbek voltak a karakterek, és ugyanaz a csapat csinálta majdnem 2,5 év különbséggel
ha meg egy Dying Light, Far Cry 4 vagy Witcher 3 mellé tesszük...hát lesújtó
közben pedig a játék többi része grafikailag nagyon szép és kidolgozott
Igen tudjuk, most divat szidni a játékot és te is beálltál a sorba.
Már le lett tisztázva hogy a sztori cosplayes csajról nem igaz: [link]
#2 pff, na persze, van egy játék amiben rondák a karakterek és az animációk, ha ezt valaki megjegyzi az egyből beáll a sorba
husom, akkor állt volna a sorba ha mondjuk olyanokkal jönne hogy a Dishonored 2 vagy a Mafia III az elődjéhez képest alig fejlődött valamit grafikailag, vagy azt mondaná némely pontokon még rondább is
egyébként amit a Mass Effect Andromedaból eddig láttam szerintem baromi jó lett, de a karakterek és animációk tényleg gázak így 2017ben
majd biztos patchelik
Engem hidegen hagyott mindig ez a sorozat, de most rákerestem, egyáltalán nem látom rondának a karaktereket. Hol volt szebb a dragon age? Ez szvsz minden, csak nem ronda
A mafia 3 nem a legjobb példa, az a játék olyan inkonzisztens grafikailag hogy az hihetetlen, művészileg sehol sincs a második részhez képest, ott minden teljesen egyben volt(mármint grafikailag, a játék maga szar volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!