Nektek a Mass Effect Andromeda Deluxe edition mellé járó cuccok megérnek 7 ezer forintal többet a simánál? (Pc)
Mert ott van az hogy az alap verziót dobozosan is meglehet venni olcsobban 15 ezerért, a deluxe meg kb 22 ezer amit meg csak digitálisan lehet megkapni de visszont jó sok cuccot kapsz mellé...
A Super Deluxe meg F@s egyáltalán nem éri meg.
Az előző mass effect-eket imádtam ( még a 3-at is ugyahogy) + a készítők ugynézki sokat tanultak a trilógiából, DA:I -ból sőt még a witcher 3-ból is szóval ezt mindet összevetve magabiztosan szeretném elő rendelni a játékot.
Csak hát nem vagyok biztos hogy melyik verzió éri meg jobbam,aszt gondoltam hogy hátha a ti érveitek látván eltudom majd dönteni.
Hát, őszintén megmondom, ha én a játékot nem ajándékba kaptam volna, akkor nem a Delux Edition lenne előrendelve.
Szeretem a trilógiát és eddog egy BW játék sem okozott számomra csalódást, de számomra egyedül a pet pyjak (:D) és a soundtracks kelti fel a kíváncsiságom a Delux editionból.
A skinek engem annyira nem érdekelnek, a multiban sem valószínű, hogy sok időt eltöltenék.
Ha neked megéri a Deluxban lévő dolgok, akkor rendeld meg azt, de ha csak olyan "tök jó, de annyira nem szükséges" és nem vagy gazdag, akkor ne.
Amúgy: azt, nem "aszt" :)
Ja értelek.
Leginkább engem is a pet pyjack (mert hát na) meg a "Pathfinder Casual Outfit" érdekel a soundtrack-nél ott a youtube.
Szerintem mindenképp megveszem a delux-ot mert máshol csak a soundtrack-ért elkérnek 5-10 dollár itt megazért kapsz egypár dolgot a pyjack meg kötelező mivel mondták a készítők hogy sokkal másabb lessz mint a robo kutya a 3-ban.
Amúgy:eddig,nem "eddog" ;)
Akkor ha eldöntötted, hogy melyik lesz, miért teszel fel kérdést?:)
Amúgy a pet pyjakkal kapcsolatban én annyit hallottam, hogy szabadabban fog járkálni a fedélzeten. De nagyon kis cukorfalat. :D
Egyébként elgépelés, mint pl. addig helyett addog, és súlyos nyelvtani hiba között, mint pl. az helyett aszt, nagy a különbség.
A többi hibát nem is említettem.
Nem kötekedésből, csak az ilyeneket jobb tudni. :)
Pathfinder Casual Outfit
Scavenger Armour
Pathfinder Elite Weapon Set (4)
Pet Pyjak
Digital Soundtrack
Multiplayer Deluxe Launch Pack
Végülis tartalmaz annyit, hogy megérjen +7000 Ft-ot, de alapvetően nekem egyik sem keltette fel az érdeklődésem. De ugye ez egyéni ízlés kérdése.
# 3 Ahogy montam "hátha a ti érveitek láttán eltudom majd dönteni" és a tieden látván a megvétele mellett kapizsgálok de ha nem tudom megvenni akkor jó lesz az alap is.
Egyébként az addig helyett addog-ot írni ugyanúgy súlyos nyelvtan hiba attól függetlenül.....
Mindegy én csak viccből írtam mert ha már te megemlíted az én nyelvtan hibáimat akkor én is a tiédet! :D
Majd jelezz, hogy végül melyikre csaptál le. :D
Lehet, de nekem egy elírásom volt, neked meg rengeteg, csak azt emeltem ki, amelyik sikított, hogy nem úgy van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!