Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lesz fordítás? (mass effect...

Lesz fordítás? (mass effect andromeda)

Figyelt kérdés
Valaki tud esetleg fordítócsapatról akik majd megjelenés után elkezdik fordítani?
2017. febr. 27. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem jelentette be de ilyen sok szöveggel rendelkező játékok átlagos fordítási ideje 2-2.5 év feltéve hogy nem hagyják ott a francba.
2017. febr. 27. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
És fél-egy év alatt simán meg lehet tanulni angolul olvasni...
2017. febr. 27. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lesz, de ahogy írták, azért az sok idő.
2017. febr. 27. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom pontosan, de a mass effect 3 nak szerintem nem volt ennyire sok idő! De szólj ha tévedek :D

Persze nincs itt baj az angollal, de az anyanyelvemen jobban szeretek játékot vinni ami ennyire sztoribased!

2017. febr. 27. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mass Effect.hu csapata fogja fordítani....face-n kövesd őket...
2017. márc. 13. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem veszítetek semmit ha nem játszotok vele!

Én végig játszottam! Meg sem közelíti azt a szintet amit a trilógia elért!

Imádom a Mass Effect univerzumot játékokat könyveket mindent!

Még talán az animációs film is egyszer megnézhető! De ez a játék nagyon gyenge lett! Fent van mind a mai napig a polcomon a trilógia mellett mint porfogó első osztályú! De mass effect-ként legjobbik esetben is 2-es!

2019. ápr. 18. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
A fordító lefújta a projektet. Nem talált egy megbízható brigádot, aki végig vinné vele a teljes munkát. Illetve - saját bevallása szerint - már poszttraumás stressz szindrómája volt az őt ért fenyegetések és zaklatások miatt.
2021. jan. 11. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!