Valaki dolgozik magyar EA-nál vagy ismer olyat aki ott dolgozik? Jelezzen Mass Effect 3 ról lenne szó
Figyelt kérdés
Valaki aki EA közeli kérdem kérdezzen rá hogy mi lesz a magyar nyelvel mert anélkül játszhatatlan lesz :( Már nem tudom de volt 1 nagy szabású petíció is is amit több ország irt alá hogy legyen nyelv támogatás a játéknak SEGÍT-setek
Előre is köszönöm..
2012. febr. 10. 18:50
1/7 anonim válasza:
Az EA a petíció után is megerősítette, hogy nem lesz magyar felirat a játékban. El kell fogadni. Fordítócsapatok biztos neki fognak állni a fordításának, de 1 évnél előbb biztos nem készül el.
2/7 A kérdező kommentje:
Pont itt a gond hogy maximum 1,5 év....
2012. febr. 10. 20:44
3/7 anonim válasza:
Feküdj rá az angolra. Hidd el megéri! A játékot is tudod játszani, ráadásul tudni fogsz egy idegen nyelvet.
4/7 anonim válasza:
hiába ismer valaki egy magyart az EA-nél, ha nem ő az egyik fejes akkor kb lényegtelen h van-e ott magyar.
feleslegesek az ilyen petíciók is, mert csak akkor adnak ki egy játékot egy nyelven ha ott jók az eladási mutatók
PL fifa, azt szépen veszik itt nálunk (is).
5/7 anonim válasza:
ember az angol eszkimónyelv, ha nem nyiszognál a magyaritásokért rég alapszintű angoltudásod lenne.....
6/7 anonim válasza:
Nem lesz fordítás de a rajongók biztosan csinálnak és szerintem nem kell többet várnod 1-2 hónapnál, addig próbáld meg az angol verzióval legalább kiismered a játékot.
7/7 anonim válasza:
Nekem még az angol tanárom is mondta, hogy játszunk vele, mert lehet belőle tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!