Bevált a Mass Effect 3 "legyen magyar feliratos" kampámy?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:33
1/10 anonim válasza:
Volt ilyen kampany?
Egyebkent inkabb menj es tanulj angolt. Marciusig meg pont meg is tudod tanulni.
2/10 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, mert már unom, hogy kijön egy jó kis játék jajdejó és akkor rádöbbenek, hogy várhatok 1 évet a magyarításra... :( :(
Am komolyan mondtad hogy ennyi idő alatt meg lehet tanulni olyan szinten angolul?
2011. aug. 8. 19:47
3/10 anonim válasza:
Igen. Olvasni meg. En franciaul megtanultam olvasni kb 5 honap alatt (beszelni azert tovabb tartott). Angolul meg mar tudtam. De hajra!
4/10 anonim válasza:
az EA emberei fele talan nem is tudja h letezik MO. ezert nem csinalnak magyar menut is
5/10 A kérdező kommentje:
Mi az a MO?
2011. aug. 8. 21:52
7/10 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 9. 08:36
8/10 Shepard0925 válasza:
ez még nem 100% de egy ilyen horderejű játéknál nem kel 1 évet várni.
és ha sikerül talán megcsinálják.
(legyeleknek megcsinálják mert többen vannak mint 2000000
mi meg nem)
9/10 anonim válasza:
andrysh az ne zavarjon, hogy van EA Magyarország, de biztos nem tudnak rólunk :D
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!