Diana Q? Hogyan is működik? (LoL)
Még kezdô vagyok vele, ezért elég sok videót nézek vele kapcsolatban. Sokszor látom, hogy egy Q találat után az eltalált célponthoz "teleportálódik" (hasonlóan mint egy Lee Sin Q) pl.: https://www.youtube.com/watch?v=xGt-KzhXKJw (6:38)
Már próbáltam a Q elhasználása után mégegyszer megnyomni, de nem történt semmi.
Ha q val eltalálsz valakit akkor az ultival (r) rá tudsz ugyrani, és azért igy használják (hogy a q után ugranak rá) mert akkor az ultira nem kell várni semmi időt... ultit használhatsz q nélkül is, de ha nincs rajta a jel akkor utána kell várni csonó időt amig megint ugorhatsz....
(bocs a rosz magyarért)
Elolvastam, de még így sem értettem. Nem tudtam, hogy miután betalált a Q, el is ultizott, mivel nem volt cooldown-on az R (már értem miért).
Ez csak egyszer használható? Mármint ha betalál a Q és utána elultizok mégegyszer eljátszható ez vagy már mindenképp CDn lesz az R?
ha mindig meg van jelolve az ellenfel Q-val akkor nem kerul cooldownra
ha csak siman ultizol akkor igen
Q R Q R Q R és akkor a Q CD-jével tudsz ultizgatni.
Vagy Q R R és kivárod azt a kb 70 secet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!