Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diana Q? Hogyan is működik? (LoL)

Diana Q? Hogyan is működik? (LoL)

Figyelt kérdés

Még kezdô vagyok vele, ezért elég sok videót nézek vele kapcsolatban. Sokszor látom, hogy egy Q találat után az eltalált célponthoz "teleportálódik" (hasonlóan mint egy Lee Sin Q) pl.: https://www.youtube.com/watch?v=xGt-KzhXKJw (6:38)

Már próbáltam a Q elhasználása után mégegyszer megnyomni, de nem történt semmi.

2017. jan. 22. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha q val eltalálsz valakit akkor az ultival (r) rá tudsz ugyrani, és azért igy használják (hogy a q után ugranak rá) mert akkor az ultira nem kell várni semmi időt... ultit használhatsz q nélkül is, de ha nincs rajta a jel akkor utána kell várni csonó időt amig megint ugorhatsz....

(bocs a rosz magyarért)

2017. jan. 22. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval már játszottál vele, de annyira nem vetted a fáradtságot,hogy elolvasd a képességek leírását. Ráadásul kb 2éve magyar a játék, tehát az sem lehet kifogás, hogy nem tudok angolul.
2017. jan. 22. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Elolvastam, de még így sem értettem. Nem tudtam, hogy miután betalált a Q, el is ultizott, mivel nem volt cooldown-on az R (már értem miért).

Ez csak egyszer használható? Mármint ha betalál a Q és utána elultizok mégegyszer eljátszható ez vagy már mindenképp CDn lesz az R?

2017. jan. 22. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:

ha mindig meg van jelolve az ellenfel Q-val akkor nem kerul cooldownra

ha csak siman ultizol akkor igen

2017. jan. 23. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Q R Q R Q R és akkor a Q CD-jével tudsz ultizgatni.

Vagy Q R R és kivárod azt a kb 70 secet.

2017. jan. 23. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb 70sec,ami lvl16-nál 0% cdr-el 15sec... lvl6-nál is csak 25, nem 70...
2017. jan. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!