LoL Jungle: Amumu, Rammus, vagy Diana?
Figyelt kérdés
Diana ap, szeretem, bár inkább miden játszok vele. Q-R-E nem olyan rossz gankhez, de azért el tudnék képzelni nála jobbat is.
Rammust is kipróbáltam már, Q-W-E nála is jó kombináció, és elég tankos is. Páncélra buildelve ad-t is kap, azért szeretem.
Amumuval még nem játszottam, de most ingyenes, ki is szeretném próbálni. Q jó gankhez, R nagy sebzés, E és W meg jungle-be tökéletes. Őt full tankra kellene buildelni?
Szerintetek ki jobb ezek közül?
2016. jan. 16. 14:27
1/4 anonim válasza:
Én Rammust szerettem régen, de azóta sok minden változott.
2/4 anonim válasza:
A mostani metába talán egyik se, ha nagyon ezek közül akarsz akkor Rammus (E-W a kombó am) de tdnám ajánlani Mundo-t pl. nagyon egyszerű, olcsó
3/4 A kérdező kommentje:
Mundo most tényleg jó, de nagyon bannolgatják :c
2016. jan. 20. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!