Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diana milyen? (LoL)

Diana milyen? (LoL)

Figyelt kérdés
Mármint arra értem, hogy mennyire találjátok jó karakternek. Tegnap mentem egy meccset haverjaimmal és le lettem szólva, hogy miért ilyen szar hôst viszek dzsungelre. Még viszonylag új vagyok, de valóban nem látom sûrûn, hogy Dianat vinnék mostanában. Nekem mindenesetre bejött, szeretek vele játszani és rossznak sem mondanám.

2016. dec. 31. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Erős még mindig. Volt már erősebb is, de ettől függetlenül teljesen használható, és tud érvenyesülni.

Az meg hogy most leszoltak szard le, ne a metát kövesd, ne is azt csinálj amit más mond, mert úgy csak meg fogod utálni az egész játékot egy kis időn belül...

Gyanítom amúgy sem ranked volt, nem az volt a legfőbb célpont hogy nyerjetek, hanem csak egy sima normal fun meccs, aminek az a lényege, hogy élvezd. Ha akarsz oda aztán vihetsz soraka jungle-t is xd...

2016. dec. 31. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne erdekeljen masok velemenye. Nem szamit mi meta, mi nem, ha jo vagy vele, akkor jatssz. En olyan regi kalista playerekkel szoktam nehanapjan talalkozni, hogy csak nezek. Hiaba lett lenerfelve, aki tud vele, annak nem szamit ez. Dianaval ugyanez, en regen ahri es kata ellen sokat bepickeltem. Lvl 6ig farmolsz, addig meg tradelsz a qval :D
2017. jan. 3. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Régen egyik nagy kedvencem volt.3vs3ban rengeteg meccset nyertem vele,de pl.5vs5 ranked jungle nekem 100%-os win ràta vele;).Jó is hogy szóbakerült Diana...lehet elő kéne venni újra :D
2017. jan. 4. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!