CS:GO-ban mitől függ, hogy mikor lépek rangot? Honnan lehet tudni, hogy mikor lépek feljebb?
Minden meccs után újraszámolásra kerül a rangod az elért eredmények alapján, így minden új meccs befolyásolja hogy mennyire vagy közel vagy távol a szintlépéstől vagy eséstől.
Nincs oldal, és nem is nyilvános az algoritmus.
Nem elég jól teljesítened. Attól hogy jó a statod vagy több killed van mint halál, még nem elég. Kiemelkedően kell teljesítened, mert a szintlépés feltétele hogy tőled erősebb csapat ellen nyerjetek, és neked legyen sok MVP-csillagod, amihez a kör legjobbjának kell lenned. Ez a kettő fogja megdobni az esélyét hogy feldob.
Ha ezek elmaradnak akkor vagy csak kicsit javul az eredményed vagy stagnál, ha ettől rosszabb akkor vagy kicsit romlik az eredményed, ha pedig gyengébb csapat ellen vesztettél akkor nagyobb eséllyel fogsz rangot veszteni.
Az MVP-s rendszer már több mint 1 éve nem él.
Csak a nyert és vesztett körök száma játszik, ebből kifolyólag hiába van neked minden körben 3-4 killed, ha 16-0-ra lenyomnak.
A kör elején a gép megnézi a te és az ellenfél rangját és ebből számol egy elméleti végeredményt. Pl 12-16-ra ki fogtok kapni. Ebből értelem szerűen jön, hogy 1 nyert körért több pontot kapsz, mint 1 vesztett körért. Ha az eredmény 14-16 lesz pl, hiába veszítesz, pontot fogsz kapni, és akár szintet is léphetsz (velem is volt már ilyen).
Ellenben ha nektek kéne 16-10re nyerni és 13-16 lesz az eredmény, pontot fogsz veszíteni a következő ranghoz képest, hiába nyertetek (igen, már így is droppolt le rangban a rendszer, csodálatos :) ).
Ebből kifolyólag nincs az az oldal, ami ezeket a valószínűségeket meg tudja neked adni, te mikor fogsz feljebb lépni.
Tanulj meg csapatban játszani, nyerjetek köröket és előbb-utóbb feljebb jutsz. Nem szégyen alul lenni, én is silver 1-ből indultam anno, aztán otthagytam DMG körül, mert unalmassá vált számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!