Miért nem megy feljebb a wn8 gyorsabban?
Egy olyan accon amiben nagyon kevés a csata abban sokkal gyorsabb fel húzni a wn8-at mint egy olyan accban amiben sok a csatád.
2016. máj. 30. 07:07
Szerezz statpatter tankokat. Pl is-3,t-10,talán Is
2016. máj. 30. 07:08
Én Pl az is-3al, t-10el elég szépen kaptam a wn8-akat, kB amikor játszottam akkor naponta 1-2-3 wn8-at is szereztem.
2016. máj. 30. 07:10
Ja de ugye ahhoz úgy is kell játszani, ezzel nem azt mondom hogy Unicum ként kell játszani úgy mint egy átlagos játékos 2000 dmg
2016. máj. 30. 07:12
Mindig az átlagod alapján vagy beszínezve.
Ha futsz egy 1500 wn8-as napot, kisebb szinten növekszik az átlag, ha korábban 2000 csatád volt, mint ha csak 500.
Arányok.
A legjobb statpadder orosz td tankok: su100, su152, su100y
A legjobb francia statpadder light: amx elc
A legjobb statpadder japán heavy (még mindig): OI experimental és OI
A többivel már rég volt dolgom.
2016. máj. 30. 10:12
[link]
Itt megnézheted melyik tankkal mennyit kell sebezned bizonyos stathoz.
2016. máj. 30. 19:11
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de ebből már sokat tudtam. :) Az lenne most inkább a kérdésem felétek hogy mikor érem el ezen is a normál zöld statomat, ha egy hónap alatt ment fel 480ról, 700ra? Szerintetek kb mennyi idő? Amugy van statpadder tankom a Ke-Ho. Párat lősz zöld vagy. És már 7 top gunnál járok. :)
hát a ke-ho nem igazán statpadder. Az nem fogja jól húzni - mert az összes sebzés is egy kalkulációs tényező. 4-es lighttal hatosban és hetesben meg eléggé elveszett vagy.
2016. jún. 1. 10:31
9/14 A kérdező kommentje:
(as: Ha ismernéd a Ke-Hot nem irtál volna ilyet :) 7esbe eleve nem dobja fel soha, és még a 6os is ritka. 4esben 5osben perig a brutál árütése miatt simán átlövi a kV 1et frontból. Ezenkívül nem lenne vele 6 top gunom ha ilyen rossz tank lenne ;)
Tier 4 light, ott már érvényes a +3 MM a light faktor miatt.
Ezért a tier 5-6-7-be mehet.
A 87 mm-es átütés pedig csak veled szemben álló (egyenesen álló) kv1-el szemben mehet át, ha az rng is veled van. A lower front plate, azaz alsó frontlemez a döntés miatt 87mm effektív páncélvastagságúnak minősül.
Zárt béta teszter vagyok, meglehetősen jó statokkal, elhiheted nekem, hogy ismerem a tankokat. Még az új japókat is.
2016. jún. 1. 20:18
Kapcsolódó kérdések: