Miért nem megy feljebb a wn8 gyorsabban?
Figyelt kérdés
A wotot tavaly nyáron kezdtem el. 2000 csatáig sem fogtam fel hogy hogyan lehet trükközni meg ilyenek. Majd kaptam 3 hónap bannt és addig a másik accomon játszottam. Azon pedig a 3 hónap alatt stabil sárga zöld lett a wn8am. Miután lejárt a bann a normál accomon is elkezdtem huzni. Eddig nem nagyon érdekelt de most kissé fontosnak találtam hogy minden nap zöld vagy sárga legyen. Ez így is van de csak 1 hónap alatt 48ról 670 re ment fel. Ez miért megy ennyire lassan fel? Minden nap kb amikor játszok csak 10el megy feljebb. Így mikorra lesz meg legalább a sárga? És ezen lehet valahogy jobban változtatni hogy gyorsabban legyen? Gondolom meg de azért irtam ki hogy hátha megtudok valami újat. Akinek kell elküldöm privátba a játékbeli nevemet hogy megnézze.2016. máj. 29. 14:50
11/14 A kérdező kommentje:
Mondom 7esbe nem megy mert 300 csata alatt amit mentem vele,még egyszer nem rqkott be. És még a tier 6 os is meglehetősen ritka.
2016. jún. 4. 08:45
12/14 anonim válasza:
Gyorsabban nőne ha nem zöld lenne a napod hanem lila
13/14 A kérdező kommentje:
Ó köszi, nagyon okos vagy. Miért ne legyen mindenki unicum? Grat.
2016. jún. 5. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!