A CS:GO versengőnél ha feljebb jutsz, kevesebb noob lesz, vagy marad annyi, mint az elején?
Figyelt kérdés
Hanyagoltam a CS:GO-t, de végül rászántam magam. Azonban hihetetlen, hogy mennyi olyna j átékos játszik versengőt, akinek fogalma sincs a játékról. Ez alatt nem csak azt értem ,hogy sokszor az előttük álló, ugráló embert sem észlelik, hanem semmti sem tudnak a stratégiáról és a csapatjátékról.
Tapasztaltabb játékosokat kérdek, jobb lesz később? Vagy ez is idegtépő, mert nem oylanokkal játsozl, akik egy szinten lennének veled?
2016. okt. 29. 21:40
1/5 anonim válasza:
Úgy nem lehet eljutni Silver fölé, ha nem tud az illető csapatban játszani. Szóval igen, noob kevesebb lesz, viszont agresszív barmokból és káromkodó ruszkikból feljebb sincs hiány.
2/5 anonim válasza:
Nagyobb szinten van valami csapatjáték, viszont több a high profi játékos, aki fal mögül is kilő...
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez is ott van, ahol al ol. Ha komolyan veszed, lényegtelen, emrt a ranked/versengő tele van olyannal, akinek semmi keresnivalója ott. Nem ér anynit, hogy ez is cska idegesítsen, mint a lol plat tetején. Kösz a váalsozka,t hagyom is annyiban.
2016. okt. 30. 11:31
4/5 anonim válasza:
Sok gyakorlassal hsdm+retakeszerver es workshop training mapokkal ha megtanulsz jatszani mmben akarmilyen idiotak a tarsaid ugyis feljebb es feljebb fogsz jutni
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval továbbra sem érné meg. Már letettem róla, nem vesztegetem el az időmet, mint a LOL-al, hogy azon idegeskedjek, hogy körbe vagyok véve azokkal, akiknek semmi keresnivalója az oldalamon. Nem ér annyi stresszt.
2016. dec. 3. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!