Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CS:GO versengőnél ha feljebb...

A CS:GO versengőnél ha feljebb jutsz, kevesebb noob lesz, vagy marad annyi, mint az elején?

Figyelt kérdés

Hanyagoltam a CS:GO-t, de végül rászántam magam. Azonban hihetetlen, hogy mennyi olyna j átékos játszik versengőt, akinek fogalma sincs a játékról. Ez alatt nem csak azt értem ,hogy sokszor az előttük álló, ugráló embert sem észlelik, hanem semmti sem tudnak a stratégiáról és a csapatjátékról.

Tapasztaltabb játékosokat kérdek, jobb lesz később? Vagy ez is idegtépő, mert nem oylanokkal játsozl, akik egy szinten lennének veled?

2016. okt. 29. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nem lehet eljutni Silver fölé, ha nem tud az illető csapatban játszani. Szóval igen, noob kevesebb lesz, viszont agresszív barmokból és káromkodó ruszkikból feljebb sincs hiány.
2016. okt. 29. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb szinten van valami csapatjáték, viszont több a high profi játékos, aki fal mögül is kilő...
2016. okt. 30. 06:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez is ott van, ahol al ol. Ha komolyan veszed, lényegtelen, emrt a ranked/versengő tele van olyannal, akinek semmi keresnivalója ott. Nem ér anynit, hogy ez is cska idegesítsen, mint a lol plat tetején. Kösz a váalsozka,t hagyom is annyiban.
2016. okt. 30. 11:31
 4/5 anonim válasza:
Sok gyakorlassal hsdm+retakeszerver es workshop training mapokkal ha megtanulsz jatszani mmben akarmilyen idiotak a tarsaid ugyis feljebb es feljebb fogsz jutni
2016. dec. 2. 22:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Szóval továbbra sem érné meg. Már letettem róla, nem vesztegetem el az időmet, mint a LOL-al, hogy azon idegeskedjek, hogy körbe vagyok véve azokkal, akiknek semmi keresnivalója az oldalamon. Nem ér annyi stresszt.
2016. dec. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!